OOO Aleyküm selam kardeşim hoşgeldintayfun29 yazdı:Selamün aleykümm.

OOO Aleyküm selam kardeşim hoşgeldintayfun29 yazdı:Selamün aleykümm.
Hoşbulduk ders çalışıyorum ya ne yapayım valla uğraş durKöylü Kızı yazdı:ooo.. Aleykum selam tayfun, nerelerdeydin kardeşim...tayfun29 yazdı:Selamün aleykümm.
Hoşbulduk ablarüfeyde yazdı:OOO Aleyküm selam kardeşim hoşgeldintayfun29 yazdı:Selamün aleykümm.
bende derslerle uğraşıp duruyorum vallatayfun29 yazdı:Hoşbulduk ders çalışıyorum ya ne yapayım valla uğraş durKöylü Kızı yazdı:ooo.. Aleykum selam tayfun, nerelerdeydin kardeşim...tayfun29 yazdı:Selamün aleykümm.
Sen napıyosun
geçmiş olsun tatlım... bugün adaşının doğum günüNarbe yazdı:Boğazım ağrıyor, tam sınava hazırlık yapıyorken
Mutlu yıllar olsun. (:Köylü Kızı yazdı:geçmiş olsun tatlım... bugün adaşının doğum günüNarbe yazdı:Boğazım ağrıyor, tam sınava hazırlık yapıyorken, benim kızkardeşim büşra'nın 6. yaş günü
![]()
6 yaşına girdicanım benim yaa
ooo sen memelkette değilmisin tatlımtebessümm yazdı:neredesiniz millet![]()
![]()
aa biz ygs için strese giriyoz sen niye stres oluyorsunkitebessümm yazdı:ben hiç çalışamaz oldum![]()
delirecem en sonunda
bende babana katılıyorum sen yaparsın canım çok zekisin maşallah.. İnan bende toplasan 2 hafta düzenli test çözdüm oda ünde 25 paragraf bile olmamıştırKöylü Kızı yazdı:ay kurban olurum ben sana yaaa
yerim seni tatlım benim
rüfeyde abla benim 2 haftadır çalışma hevesim kalmadı yavaş yavaş gidiyorum işte
babam bana %100 geçersin diyor ama bilmiyor tabi ben çalışamıyorumki