Hala mezun duruma getirilmedim

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Brk123

Hala mezun duruma getirilmedim

Mesaj gönderen Brk123 » 05 Mar 2015, 06:31

İyi günler ben 1. Dönem sınavlarından sonra toplamda 203 kredi ile toplam krediyi tamamladım ve durumum mezuniyet incelemesinde.sizcede biraz uzun sürmedimi mezun duruma veyahut aktif duruma getirilmem bugunde olmazsa yarın kayıt yenilemeninde son günü eğer mezun olamazsam karşıma çıkabilecek nedenlerden dolayı kayıt yenilemeye neredeyse zamanım kalmayacak bunun suçlusuda meb olmayacakmı
Not:mezuniyet incelemesine getirildikten sonra herhangi bir belge falan göndermedim sorun bu olabilirmi?

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: Hala mezun duruma getirilmedim

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 05 Mar 2015, 11:58

bence ALO147yi ara veya Halk eğitim merkezine git
yarın kayıtların son günü, ne olur ne olmaz :sinsi:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 05 Mar 2015, 15:55

Normalde en geç iki haftaya kadar inceleme tamamlanır ve durum "mezun"a çevrilir. Senin ilköğretim diplomanda veya kayıt evraklarında sorun çıkmış olabilir. Halk Eğitim Merkezine gidip sorabilirsin veya Köylü Kızı'nın dediği gibi Alo 147'yi arayıp sorabilirsin.

Herhangi bir sorun çıkması durumunda mezun olamaz ve kayıt yenileme tarihlerini geçirirsen sorumluluk onlara ait olacak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 05 Mar 2015, 15:57

Brk123 yazdı:İyi günler ben 1. Dönem sınavlarından sonra toplamda 203 kredi ile toplam krediyi tamamladım ve durumum mezuniyet incelemesinde.sizcede biraz uzun sürmedimi mezun duruma veyahut aktif duruma getirilmem bugunde olmazsa yarın kayıt yenilemeninde son günü eğer mezun olamazsam karşıma çıkabilecek nedenlerden dolayı kayıt yenilemeye neredeyse zamanım kalmayacak bunun suçlusuda meb olmayacakmı
Not:mezuniyet incelemesine getirildikten sonra herhangi bir belge falan göndermedim sorun bu olabilirmi?
Hocam size şöyle söyleyeceğim , arkadaşın dediği gibi 147'i arayın veya HEM'e gidin . Çünkü MEB'in aksak işleri bizim başımızı yakıyor . Mezuniyet incelemesinde sonradan zorunlu ders çıkabiliyor , size'de zorunlu ders çıkabilir boşu boşuna döneminizi yakarsınız . Eğer düzgün bir cevap alamazsanız kesinlikle bu gün yarın kayıt yenileme yapın .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 05 Mar 2015, 17:15

Arkadaşlar öğrencilik durumu mezuniyet incelemesinde olanlarda kayıt yenileme yaptırıyormuydu?
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön