İyi günler ben 1. Dönem sınavlarından sonra toplamda 203 kredi ile toplam krediyi tamamladım ve durumum mezuniyet incelemesinde.sizcede biraz uzun sürmedimi mezun duruma veyahut aktif duruma getirilmem bugunde olmazsa yarın kayıt yenilemeninde son günü eğer mezun olamazsam karşıma çıkabilecek nedenlerden dolayı kayıt yenilemeye neredeyse zamanım kalmayacak bunun suçlusuda meb olmayacakmı
Not:mezuniyet incelemesine getirildikten sonra herhangi bir belge falan göndermedim sorun bu olabilirmi?
Hala mezun duruma getirilmedim
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Hala mezun duruma getirilmedim
bence ALO147yi ara veya Halk eğitim merkezine git
yarın kayıtların son günü, ne olur ne olmaz
yarın kayıtların son günü, ne olur ne olmaz

Normalde en geç iki haftaya kadar inceleme tamamlanır ve durum "mezun"a çevrilir. Senin ilköğretim diplomanda veya kayıt evraklarında sorun çıkmış olabilir. Halk Eğitim Merkezine gidip sorabilirsin veya Köylü Kızı'nın dediği gibi Alo 147'yi arayıp sorabilirsin.
Herhangi bir sorun çıkması durumunda mezun olamaz ve kayıt yenileme tarihlerini geçirirsen sorumluluk onlara ait olacak...
Herhangi bir sorun çıkması durumunda mezun olamaz ve kayıt yenileme tarihlerini geçirirsen sorumluluk onlara ait olacak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Hocam size şöyle söyleyeceğim , arkadaşın dediği gibi 147'i arayın veya HEM'e gidin . Çünkü MEB'in aksak işleri bizim başımızı yakıyor . Mezuniyet incelemesinde sonradan zorunlu ders çıkabiliyor , size'de zorunlu ders çıkabilir boşu boşuna döneminizi yakarsınız . Eğer düzgün bir cevap alamazsanız kesinlikle bu gün yarın kayıt yenileme yapın .Brk123 yazdı:İyi günler ben 1. Dönem sınavlarından sonra toplamda 203 kredi ile toplam krediyi tamamladım ve durumum mezuniyet incelemesinde.sizcede biraz uzun sürmedimi mezun duruma veyahut aktif duruma getirilmem bugunde olmazsa yarın kayıt yenilemeninde son günü eğer mezun olamazsam karşıma çıkabilecek nedenlerden dolayı kayıt yenilemeye neredeyse zamanım kalmayacak bunun suçlusuda meb olmayacakmı
Not:mezuniyet incelemesine getirildikten sonra herhangi bir belge falan göndermedim sorun bu olabilirmi?
- foundreform
- Doçent
Arkadaşlar öğrencilik durumu mezuniyet incelemesinde olanlarda kayıt yenileme yaptırıyormuydu?
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015