bimerden 2.cvp geldi
bimerden 2.cvp geldi
ben mevcut sayfamdaki dersler dışında ders seçemezmişim nedeni falan yazmıyor kafalarına göre yazmışlar cevap 198 ders kimin için ozaman var kim seçebiliyor yoksa dekor olarak mı kullanıyorlar???
Bimer Başvuru Numaranız :223724
Sn.Arzu KÖSE İlgi epostanız incelenmiş olup ders seçme stununda gösterilen derslerin dışında ders seçme olanağınız yoktur. Bilgilerinizi arz ederiz.
Bimer Başvuru Numaranız :223724
Sn.Arzu KÖSE İlgi epostanız incelenmiş olup ders seçme stununda gösterilen derslerin dışında ders seçme olanağınız yoktur. Bilgilerinizi arz ederiz.
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Re: bimerden 2.cvp geldi
H1N1 yazdı:demekki dersler size uygun değilmiş.
burdaki arkadaşların çoğuna uygun değil demekki Bilim ve uzay ,teknoloji falan onlardada yok en azından insan bilgilendirir neden uygun olmadığını
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Belkide başka birşeydir mail yerine direk ankarayı arayıp sordunuzmu.
Sonunda hepimiz ölürüz
H1N1 yazdı:Belkide başka birşeydir mail yerine direk ankarayı arayıp sordunuzmu.
evet o ona bağlıyor ona atıyor ortada top oluyorsun
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Örgün liseden ayrılanlar (eski sistemden değil, muhtemelen yeni alansız sistemden ayrılanlar için) geçerli o dersler. Mesela örgün okul idaresi o dersin (örnek Uzay Bilimleri) seçmelisini öğrenciye okutuyor ama öğrenci okulu bırakıp açık liseye geçiyor. İşte o öğrenciler ilgili dersi açık lisede de seçebiliyor. Ancak, o dersler siz eski sistemden ayrılıp gelenler listesinde o dersleri göremiyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- foundreform
- Doçent
Sadece bir iki kişi yerine en az on on beş kişi bu konu hakkında mesaj atıp bu durumu bildirirse daha çabuk ve daha net bir cevap gelebilir diye düşündük.Fakat bizler ne dersek diyelim neler yaparsak yapalım birşey değişmez gene yapacaklarını yaparlar yine bildiklerini yaparlar.
AÖL resmi web sayfasındaki ders listesinde olupta bizim öğrenci ders seçme sayfamızda olmayan dersler hakkında ve 4 oturum olan sınav 3 oturuma düşürüldü bunun hakkında ve kredinin yüksek olduğu biraz düşürülmesi gerektiği hakkında mesaj göndermiştim ve göndermiş olduğum bu mesaja bu gün cevap gelmiş;
Sn. Furkan Açık Öğretim Lisesinde ders seçme butonundaki dersleri seçmek durumundasınız.OTURUM VE KREDİLER konusunda yeni yönetmelik çalışmalarımız mevcut olup yönetmelik onaylandıktan sonra AOL web sayfasından yayınlanacaktır.
Yani bize diyorlar ki siz öğrenci ders seçme sayfasındaki dersleri seçmek zorundasınız demek istiyorlar.
H1N1 arkadaşım bu konuyu en iyi Bimer çözer halk eğitime desen başka birşey der Ankara Merkeze desen ayrı bir şey der.Gerçekten açık lise sistemi çok güzel bu sistemi yapandan edenden Allah razı olsun bir çok insanı diploma sahibi yapıyor.Ama bu sistemi güzelce yöneten güzelce ilerleten insanlar yok.İşten anlamayan personel sayısı oldukça fazla...Bir çok konu hakkında bizden belgeler kağıtlar istiyorlar zaten bütün o istediğiniz bilgiler "irtibat bürosu" sisteminde mevcut!
AÖL resmi web sayfasındaki ders listesinde olupta bizim öğrenci ders seçme sayfamızda olmayan dersler hakkında ve 4 oturum olan sınav 3 oturuma düşürüldü bunun hakkında ve kredinin yüksek olduğu biraz düşürülmesi gerektiği hakkında mesaj göndermiştim ve göndermiş olduğum bu mesaja bu gün cevap gelmiş;
Sn. Furkan Açık Öğretim Lisesinde ders seçme butonundaki dersleri seçmek durumundasınız.OTURUM VE KREDİLER konusunda yeni yönetmelik çalışmalarımız mevcut olup yönetmelik onaylandıktan sonra AOL web sayfasından yayınlanacaktır.
Yani bize diyorlar ki siz öğrenci ders seçme sayfasındaki dersleri seçmek zorundasınız demek istiyorlar.
H1N1 arkadaşım bu konuyu en iyi Bimer çözer halk eğitime desen başka birşey der Ankara Merkeze desen ayrı bir şey der.Gerçekten açık lise sistemi çok güzel bu sistemi yapandan edenden Allah razı olsun bir çok insanı diploma sahibi yapıyor.Ama bu sistemi güzelce yöneten güzelce ilerleten insanlar yok.İşten anlamayan personel sayısı oldukça fazla...Bir çok konu hakkında bizden belgeler kağıtlar istiyorlar zaten bütün o istediğiniz bilgiler "irtibat bürosu" sisteminde mevcut!
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- foundreform
- Doçent
Hocam aslında o dersleri isterken bir de o dersler bize ortak ders olarak eklenirse bu sefer Bimer'e gönderdiğimiz mesajlar için pişman oluruz.emrahk yazdı:Örgün liseden ayrılanlar (eski sistemden değil, muhtemelen yeni alansız sistemden ayrılanlar için) geçerli o dersler. Mesela örgün okul idaresi o dersin (örnek Uzay Bilimleri) seçmelisini öğrenciye okutuyor ama öğrenci okulu bırakıp açık liseye geçiyor. İşte o öğrenciler ilgili dersi açık lisede de seçebiliyor. Ancak, o dersler siz eski sistemden ayrılıp gelenler listesinde o dersleri göremiyor...

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
H1N1 yazdı:Boşver sende seçmeyi ver.

foundreform yazdı:Sadece bir iki kişi yerine en az on on beş kişi bu konu hakkında mesaj atıp bu durumu bildirirse daha çabuk ve daha net bir cevap gelebilir diye düşündük.Fakat bizler ne dersek diyelim neler yaparsak yapalım birşey değişmez gene yapacaklarını yaparlar yine bildiklerini yaparlar.
aynen katılıyorum şuanda yetersizler ve görüşleride çok fazla irdelemeden kendi yaptıklarına zorluyorlar
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
- foundreform
- Doçent
Fakat yinede bizler için Açık öğretim lisesini geliştirmeye yenileştirmeye çalışıyorlar sonuçta bir uğraş var.ajlan45 yazdı:foundreform yazdı:Sadece bir iki kişi yerine en az on on beş kişi bu konu hakkında mesaj atıp bu durumu bildirirse daha çabuk ve daha net bir cevap gelebilir diye düşündük.Fakat bizler ne dersek diyelim neler yaparsak yapalım birşey değişmez gene yapacaklarını yaparlar yine bildiklerini yaparlar.
aynen katılıyorum şuanda yetersizler ve görüşleride çok fazla irdelemeden kendi yaptıklarına zorluyorlar