kayıt yenileme ücreti
-
kayıt yenileme ücreti
merhaba arkadaşlar ben kayıt yenileme ücretini geçen hafta yatırdım ama kayıtlar bitti ben halk eğitim merkezine gidip kayıt yaptırmadım yarın giderserm kayıt olma imkanım var mı ?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: kayıt yenileme ücreti
ücreti yatırdığına göre, kaydını yaparlar. ya da kaydının otomatik olarak yapılması lazımdı. bak belki olmışundur
-
Adı:BURAK Soyadı:SARI
Okul / Alan - Bölüm:AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
Öğrencilik Durumu:AKTİF
şuan bu yazıyo son 24 kredim bu sınavda kesin bitirmem lazım aktif diyo ama ders seçemiyorum ya yapsınlarda ben yarın gidicem zaten inşallah kabul ederler
Okul / Alan - Bölüm:AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
Öğrencilik Durumu:AKTİF
şuan bu yazıyo son 24 kredim bu sınavda kesin bitirmem lazım aktif diyo ama ders seçemiyorum ya yapsınlarda ben yarın gidicem zaten inşallah kabul ederler

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ederler merak etme çünkü ücreti kayıt bitiminden önce yatırdığın için yapmak zorundalar
bide sen öğrenci bilgleri bölümünden dönem bilgilerini tıkla bak orda en altta dönemi 2014/2 yazıyormu
bide sen öğrenci bilgleri bölümünden dönem bilgilerini tıkla bak orda en altta dönemi 2014/2 yazıyormu
En son Köylü Kızı tarafından 16 Mar 2015, 01:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
yazmıyo :/ çok moralim bozuldu ya ihmal çok kötü birşey 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
yarın Halk eğitime git ve eğer olmazsa sonra moralini bozarsınBURAK SARI yazdı:yazmıyo :/ çok moralim bozuldu ya ihmal çok kötü birşey
-
Teşekkürler etmezlerse kendime zarar verebilirim 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
yok ya saçmalama.! kesin kaydın olur ama olmazsa da 3. dönem var, ek sınavlar var yani bişey kaybetmezsin sadece bir dönem uzatmış oluyorsun o da sorun değil yani, iyi bir ders almış olursun ihmal yüzündenBURAK SARI yazdı:Teşekkürler etmezlerse kendime zarar verebilirim

- foundreform
- Doçent
Bankadan aöl sisteminin kayıt yenileme kısmına ücretini T.C kimlik numaran ile yatırdıysan problem çıkmaz,sistemden kontrol sırasında ücreti yatırdığın görülür,halk eğitime gitmediğin için durumunu pasif yapmazlar sonuçta ücreti yatırdın.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
-
durum pasif değil zaten kayıt tarihleri içinde yatırdım parayıda gidicem birazdan bakalım nolucak
- foundreform
- Doçent
Halk eğitimde sistem kapandı aktifleştirme yapamıyoruz diyebilirler ama sorun çıkmaz.Aöl merkezi,sistemden ücreti yatırmayanların durumunu pasif yapacağı zaman senin ücreti yatırdığın görülür.BURAK SARI yazdı:durum pasif değil zaten kayıt tarihleri içinde yatırdım parayıda gidicem birazdan bakalım nolucak
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
bize de haber ver sonra, bak merakta bırakma sakınBURAK SARI yazdı:durum pasif değil zaten kayıt tarihleri içinde yatırdım parayıda gidicem birazdan bakalım nolucak

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Burak, müjdemi isterim... kayıt yenileme tarihleri uzatılmış ((http://www.aol.meb.gov.tr/ogrduyuruoku.php?id=27)))