2015 ygs sonuçları açıklandı
- rüfeyde
- Doçent
2015 ygs sonuçları açıklandı
sonuçlar açıklandı arkadaslar ygs3 ten 241,39484 puan yapmışım
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: 2015 ygs sonuçları açıklandı
benimkide açıklanmış. sonuçlar berbat... AÖFye yerleşebilirim, YGS-4 = 258, aöf için yeterli ne yapalım artık... başa gelen çekilir
En son Köylü Kızı tarafından 19 Mar 2015, 15:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- rüfeyde
- Doçent
yani bebeğim üzülme bu sene böyle olsun ne olacak ben hedefimin bayağı üzerine çıkmısım çok sükür 3 hafta calısmakla ancak bu kadar h1n1 sagolasınKöylü Kızı yazdı:benimkide açıklanmış. sonuçlar berbat... AÖFye yerleşebilirim, YGS-4 = 258, aöf için yeterli ne yapalım
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
üüff ya moralim bozulldurüfeyde yazdı:yani bebeğim üzülme bu sene böyle olsun ne olacak ben hedefimin bayağı üzerine çıkmısım çok sükür 3 hafta calısmakla ancak bu kadar h1n1 sagolasınKöylü Kızı yazdı:benimkide açıklanmış. sonuçlar berbat... AÖFye yerleşebilirim, YGS-4 = 258, aöf için yeterli ne yapalım
- rüfeyde
- Doçent
bozma moralini canım bu seneden başlarsın calısmaya ve ınanıyorum ki seneye harika bir puan alırsın bu deneme olmuş olur senin icin biraz hıza ihtiyacın var hepsi bu tr den dogrun ne kadar gel özelden konusalım
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
sağol ablam, İnşallah şimdiden başladım çalışmaya ama daha yüksek bekliyordum bundan... hayal kırıklığına uğradım.. neyse artıkrüfeyde yazdı:bozma moralini canım bu seneden başlarsın calısmaya ve ınanıyorum ki seneye harika bir puan alırsın bu deneme olmuş olur senin icin biraz hıza ihtiyacın var hepsi bu tr den dogrun ne kadar gel özelden konusalım
YGS-3 = 265 almışım yav çok kötü... netim de düşükmüş
En son Köylü Kızı tarafından 19 Mar 2015, 15:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hatce senin kafan yok olmazsa yok bu böyle olmazsalar ile dolu iken fazla bir şey bekleme sen . Az biraz akışına bırak.
Sonunda hepimiz ölürüz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
haklısın ben fazla takıntı yaptım son 3 hafta da psikolojik olarak ta kötüydüm, evet ne desen haklısın tolgacımH1N1 yazdı:Hatce senin kafan yok olmazsa yok bu böyle olmazsalar ile dolu iken fazla bir şey bekleme sen . Az biraz akışına bırak.
Herkesi tebrik ederim. Sanırım Rüfeyde umduğundan fazla almışsın, hayırlı olsun. Hatice sen ise, bu sene AÖF'ye yerleş, seneye imam hatip kazanmak için daha hazırlıklı girersin sınava. İlk denemede istediği yeri tutturan kişi çok azdır zaten...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
sağol emrah abi, ben aöfye yerleşecem tekrar hazırlanıyorum şimdi, İnşallah bu sefer oluremrahk yazdı:Herkesi tebrik ederim. Sanırım Rüfeyde umduğundan fazla almışsın, hayırlı olsun. Hatice sen ise, bu sene AÖF'ye yerleş, seneye imam hatip kazanmak için daha hazırlıklı girersin sınava. İlk denemede istediği yeri tutturan kişi çok azdır zaten...
tebrikler kuzular
rüfeydecim ne yapcaksın LYS gircen mi?
rüfeydecim ne yapcaksın LYS gircen mi?
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ya bizim burda kaç akrabamız sınava girdi, telefonla arayıp durdular bizi, dershaneye gitmelerine rağmen barajı zarzor geçmişler
hatta bazıları çok mıutlu, ama biz; ben ve kardeşlerim aldığımız puanlardan utanıyoruz yaa daha yüksek almamıza rağmen
hatta bazıları çok mıutlu, ama biz; ben ve kardeşlerim aldığımız puanlardan utanıyoruz yaa daha yüksek almamıza rağmen
arkadaşlar ygs puanlarının hangisini dikkate almamız gerekiyor.aöf ye yerleşebilmek için lys ye girebilir diyor ama ben çocuklar ev işi falan düşünmüyorum ygs yede 3 gün anca çalışabilmiştim ygs3 195,13666 puanım bu sanırım
yaş 35 acaba kolay iş imkanı bulabileceğim alanlar okumak istiyorum
yaş 35 acaba kolay iş imkanı bulabileceğim alanlar okumak istiyorum
En son ebruç tarafından 19 Mar 2015, 17:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
en az 140la aöf olur, hangisi en yüksek, ona bak