Arkadaşlar aşağıda ki sonuçlar ile herhangi bir AÖF Ön Lisans programına yerleşebilir miyim?
AÖF Ön Lisans Programı
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: AÖF Ön Lisans Programı
evet önlisansa yerleşebilirsin
aöf önlisans barajı 140 ve sen barajı geçmişin
aöf önlisans barajı 140 ve sen barajı geçmişin
yerleşirsin demek isterdim ama artık kontenjanlı ve geçen yıl bazı bölümler 200 üzeri giremeyenler oldu! bu sececeğin bölümün talebine bağlı artık yoğunluk olursa yerleşemeyebilirsin
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Biraz göz attım da evet söylediğiniz gibi sanırım boşta kalacağımBlueberry yazdı:yerleşirsin demek isterdim ama artık kontenjanlı ve geçen yıl bazı bölümler 200 üzeri giremeyenler oldu! bu sececeğin bölümün talebine bağlı artık yoğunluk olursa yerleşemeyebilirsin
Peki ek yerleştirme oluyor mu? Belki bunda şansımız yaver gider.
ek yerleştirmede şansın olur ama sakın memnun olmayacagın bölümü sırf biryere yerleşim diye seçmeTemp yazdı:Biraz göz attım da evet söylediğiniz gibi sanırım boşta kalacağımBlueberry yazdı:yerleşirsin demek isterdim ama artık kontenjanlı ve geçen yıl bazı bölümler 200 üzeri giremeyenler oldu! bu sececeğin bölümün talebine bağlı artık yoğunluk olursa yerleşemeyebilirsin
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Geçen senenin taban puanlarını inceledim de sanırım bu puanla ek yerleştirmede bile yerleşememBlueberry yazdı:ek yerleştirmede şansın olur ama sakın memnun olmayacagın bölümü sırf biryere yerleşim diye seçmeTemp yazdı:Biraz göz attım da evet söylediğiniz gibi sanırım boşta kalacağımBlueberry yazdı:yerleşirsin demek isterdim ama artık kontenjanlı ve geçen yıl bazı bölümler 200 üzeri giremeyenler oldu! bu sececeğin bölümün talebine bağlı artık yoğunluk olursa yerleşemeyebilirsin
- foundreform
- Doçent
Benim puanım aöf 4 yıllık için yetiyor,artık kontenjan ve sıralamaya göre öğrenci alımı yaptıkları için ne olacak bilemiyorum.Mesela bir bölüme başvuru yapanlar arasından puanları yüksek olanlara öncelik veriliyor.2014 yılının 4 yıllık bölüm sıralamasına baktığımda en düşük 220-240 arası puanla öğrenci alımı yapmışlar.
Blueberry sırf bir yere yerleşmek için bölüm seçmeyin yazmışsın neden acaba? açıkçası ben hangi bölüm olursa farketmez diyorum.
Blueberry sırf bir yere yerleşmek için bölüm seçmeyin yazmışsın neden acaba? açıkçası ben hangi bölüm olursa farketmez diyorum.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015