öncelikle benim şuanda 77 kredim var ve bu kredim agustos 3,döenm sınavlararıyla 130 yapmayı pılanlıyorum, toplam dönemim 8 şu anda seneye ygsye girebilir miym yada yılsonındaki ek sınavlara bilgi verirseniz sevinirim .
98 kredi ile geçen senenin 1. ek sınavına girme hakkım vardı,bu dönem muhtemelen yapılacak olan ek sınava girebilirsin bence.127 kredi ile ygs ye kayıt yaptırdım,100 ve üstü krediye,6 ve üstü döneme sahip olanlar ygs ye girebiliyor diye biliyorum.trkzyr yazdı:Yardımcı olursanız sevinirim
öncelikle benim şuanda 77 kredim var ve bu kredim agustos 3,döenm sınavlararıyla 130 yapmayı pılanlıyorum, toplam dönemim 8 şu anda seneye ygsye girebilir miym yada yılsonındaki ek sınavlara bilgi verirseniz sevinirim .
evet he öyle hem de zorunlu dersler varsa onlarıda vermek içinilhandemir yazdı:Bu ek sınav sadece 192 krediye ulaşmak için sayılı kredisi kalan öğrencilere sunulan bir kolaylık değil mi yav?
Ö.S.Y.S. sınavını da katmış arkadaşlar?Köylü Kızı yazdı:evet he öyle hem de zorunlu dersler varsa onlarıda vermek içinilhandemir yazdı:Bu ek sınav sadece 192 krediye ulaşmak için sayılı kredisi kalan öğrencilere sunulan bir kolaylık değil mi yav?