Ders seçimi ve başarısız dersin etkisi

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Furkan K.

Ders seçimi ve başarısız dersin etkisi

Mesaj gönderen Furkan K. » 12 Nis 2015, 22:31

Merhabalar arkadaşlar.Benim 169 kredim zorunlu 10 dersim kaldı yani ağustos ek sınavıyla mezun olacağım ve şu an lys5 için çalışıyorum.Bu dönem ders seçimini yapmayı unutmuşum yarın meb'e falan gideceğim ama olumsuz sonuç alma ihtimaline karşı sizlere de sorayım.Otomatik şekilde yapılmış ders seçimim şöyle.
Resim
Ben hep zorunlu derslerimin seçmeli olanlarını da alırdım ve başarılı oluyordum derslerde.Şimdi böyle bir sürü ders çıktı başıma, bu seçmeli derslerden başarısız olursam bunlar diploma puanıma dolayısıyla obp'ye etki eder mi ? Zorunlularda zaten sıkıntım yok.

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Re: Ders seçimi ve başarısız dersin etkisi

Mesaj gönderen foundreform » 13 Nis 2015, 00:23

Ders seçme sistemi kapandığı için maalesef sistem otomatik ders seçimi yapmış sizin yerinize.Seçmeli derslerden başarısız olursan diploma notunu düşürür.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: Ders seçimi ve başarısız dersin etkisi

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 13 Nis 2015, 11:04

Arkadaşım, tüm dersler kolay görünüyor, ders seçme işlemi bittiği için boşuna uğraşma derim, şimdi bunlara çalışmalısın anca yetiştirirsin ama şunuda bil çoklar diye gözünü korkutmasın, gerçekten kolay dersler ve başarabilirsin, OBPnizi düşürmesini istemiyorsanız çalışıp yüksek notlar almaya çalışın

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön