aol kitapları
aol kitapları
selam arkadaşlar. aol kitaplarının geçerliligini nerden kontrol ediyoruz halk egitim merkezinde bazı kitaplar yok interntteki kitaplarla aynımı ordakiler
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: aol kitapları
evet aynı...!berat21 yazdı:selam arkadaşlar. aol kitaplarının geçerliligini nerden kontrol ediyoruz halk egitim merkezinde bazı kitaplar yok interntteki kitaplarla aynımı ordakiler
-
- Acemi
Yeni kayıt işlemlerinin iki defa uzatılmasına rağmen duyurusu yapılmayan bir yerde maruz görülsün bu da.Köylü Kızı yazdı:evet aynı...!berat21 yazdı:selam arkadaşlar. aol kitaplarının geçerliligini nerden kontrol ediyoruz halk egitim merkezinde bazı kitaplar yok interntteki kitaplarla aynımı ordakiler
Ve ayrıca bu dediğinin doğruluğu sadece bu konu özelinde geçerli olur. Bunun bilincinde olarak başlığı açarken diğer ve benzeri bir kategori aradım, serbest kürsü kategorisini de gözden kaçırmışım.
-
- Acemi
Elinde olan ders kitaplarını pdf formatında yayınlanan ders notlarıyla karşılaştırmasını yapman son yapman gereken şey.berat21 yazdı:selam arkadaşlar. aol kitaplarının geçerliligini nerden kontrol ediyoruz halk egitim merkezinde bazı kitaplar yok interntteki kitaplarla aynımı ordakiler
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
hııııı....ilhandemir yazdı:Yeni kayıt işlemlerinin iki defa uzatılmasına rağmen duyurusu yapılmayan bir yerde maruz görülsün bu da.Köylü Kızı yazdı:evet aynı...!berat21 yazdı:selam arkadaşlar. aol kitaplarının geçerliligini nerden kontrol ediyoruz halk egitim merkezinde bazı kitaplar yok interntteki kitaplarla aynımı ordakiler
Ve ayrıca bu dediğinin doğruluğu sadece bu konu özelinde geçerli olur. Bunun bilincinde olarak başlığı açarken diğer ve benzeri bir kategori aradım, serbest kürsü kategorisini de gözden kaçırmışım.

banada ortaöğretim liseyle karışık kitaplardan verdiler kitaplar çok sıkıcı geliyor insana okusakta bişey çıkarabilirmiyimiz orasıda muamma amma velakin teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar yararlanırsanız başarılı oluruz hazır setler internet vs..