sizleri özledimmmmmmmmm

bu ara çok yoğunum unv de ıstedıgım puanı almısken liseyi bitiremicem

Ben de seni özledim yaarüfeyde yazdı:canımcıklarım nasılsınız![]()
sizleri özledimmmmmmmmm![]()
bu ara çok yoğunum unv de ıstedıgım puanı almısken liseyi bitiremicemsınavlara 1 bucuk ay kaldı ve ben 13 dersin hicbirisine bakmadım
sizler nasılsınız bakim
![]()
![]()
sağol tatlım ya inş bakalım haftaya calısmaya acak baslarımKöylü Kızı yazdı:Ben de seni özledim yaarüfeyde yazdı:canımcıklarım nasılsınız![]()
sizleri özledimmmmmmmmm![]()
bu ara çok yoğunum unv de ıstedıgım puanı almısken liseyi bitiremicemsınavlara 1 bucuk ay kaldı ve ben 13 dersin hicbirisine bakmadım
sizler nasılsınız bakim
![]()
![]()
biz iyiz ablam
![]()
1 buçuk ayda bitirirsin sen zor değil senin için, sen derhaneye gidenlere taş çıkarmış birisi olarak bu sınavı çok kolay bi şekilde bitireceksin İnşallah![]()
Salih Enes nasıl, onuda özledim
Ben burdayım canımtebessümm yazdı:herkes nerede![]()
Önce kitapları iyice okuyup sonra çıkmış soruları yapsanız daha verimli olurjass yazdı:40 gün kaldı sınavlara daha 1 gram bilgi yok.allahım yarabbim geçmiş soruları çıkarayımda öyle çalışayım kitaplardan bir şey anlaşılmıyor.bu yaştan sonrada okunmuyor bilgiler kayboldu hafızamdan edebiyatta m.akif ersoyu görünce sevindim.![]()
Köylü Kızı yazdı:Önce kitapları iyice okuyup sonra çıkmış soruları yapsanız daha verimli olurjass yazdı:40 gün kaldı sınavlara daha 1 gram bilgi yok.allahım yarabbim geçmiş soruları çıkarayımda öyle çalışayım kitaplardan bir şey anlaşılmıyor.bu yaştan sonrada okunmuyor bilgiler kayboldu hafızamdan edebiyatta m.akif ersoyu görünce sevindim.![]()
vk4242 yazdı:Edebiyat 3 4 5 6 7 8 ders notlarını cıkardım 40 günde nasıl ezberlerim o kadar sayfayı