Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Tamam arkadaşlar sakin sormadım sayın 

Asrın tarzına değil ,Allah'ın farzına uyan kazanır.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
İstanbul'da mı? Urfa'da da güzel tam bir bahar havası esiyorH1N1 yazdı:Hava mükemmelÇıkın dışarı koşun
:)

He İstanbulKöylü Kızı yazdı:İstanbul'da mı? Urfa'da da güzel tam bir bahar havası esiyorH1N1 yazdı:Hava mükemmelÇıkın dışarı koşun
:)

Sonunda hepimiz ölürüz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sen çık o zaman dolaş, koş, eğlen 

İşteyimKöylü Kızı yazdı:Sen çık o zaman dolaş, koş, eğlen

Ama öğleden sonra izinliyim kitapları almaya gidecem . Giderken de koşarak giderim

Sonunda hepimiz ölürüz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Tamam git ama sakın Arabaların önünden geçme, selam da verme! çok tehlikeli olabilir, biri sana gıcık olur inadına gaza basarsa ezip geçer valla
Köylü Kızı yazdı:Tamam git ama sakın Arabaların önünden geçme, selam da verme! çok tehlikeli olabilir, biri sana gıcık olur inadına gaza basarsa ezip geçer valla

Dünyaya yaşayıp ve ölmek için geldik. Bu kadar yıl yaşadım sıra ölmede o yüzden no problem diyelim :C
Sonunda hepimiz ölürüz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Çok karamsarsınH1N1 yazdı:Köylü Kızı yazdı:Tamam git ama sakın Arabaların önünden geçme, selam da verme! çok tehlikeli olabilir, biri sana gıcık olur inadına gaza basarsa ezip geçer valla:):)
Dünyaya yaşayıp ve ölmek için geldik. Bu kadar yıl yaşadım sıra ölmede o yüzden no problem diyelim :C

Bu işi kırmızı ışıkta yaptım atlamadım önlerinde durdumKöylü Kızı yazdı:Çok karamsarsınH1N1 yazdı:Köylü Kızı yazdı:Tamam git ama sakın Arabaların önünden geçme, selam da verme! çok tehlikeli olabilir, biri sana gıcık olur inadına gaza basarsa ezip geçer valla:):)
Dünyaya yaşayıp ve ölmek için geldik. Bu kadar yıl yaşadım sıra ölmede o yüzden no problem diyelim :Ckendini arabalarının önüne atsan, sen değil o araba sahiplerinin başı yanar bari onları düşün, yazık onlara

Sonunda hepimiz ölürüz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Oda doğru 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
aferin valla tebrik ederimH1N1 yazdı:YaKöylü Kızı yazdı:Oda doğru
kuralları ihlal etmem

GraciasKöylü Kızı yazdı:aferin valla tebrik ederimH1N1 yazdı:YaKöylü Kızı yazdı:Oda doğru
kuralları ihlal etmem

Sonunda hepimiz ölürüz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
no es importante 
Ya Tolga bişey dicem şu İDM programları Win8 için olurmu

Ya Tolga bişey dicem şu İDM programları Win8 için olurmu