Önceki iletilerimi görmedin galiba 4. döneme kadar Matematik, Fizik, Kimya ve biyoloji zorunlu olacakjass yazdı:yaşasın yeni kayıt.![]()

Önceki iletilerimi görmedin galiba 4. döneme kadar Matematik, Fizik, Kimya ve biyoloji zorunlu olacakjass yazdı:yaşasın yeni kayıt.![]()
Köylü Kızı yazdı:Önceki iletilerimi görmedin galiba 4. döneme kadar Matematik, Fizik, Kimya ve biyoloji zorunlu olacakjass yazdı:yaşasın yeni kayıt.![]()
jass yazdı:Köylü Kızı yazdı:Önceki iletilerimi görmedin galiba 4. döneme kadar Matematik, Fizik, Kimya ve biyoloji zorunlu olacakjass yazdı:yaşasın yeni kayıt.![]()
lanet olsun böyle sisteme nerde bu devlet nerde bu millet.
hayır biyoloji ve kimya hiç gelmedi bana lisede hep iyi olan derslerimdi yani geçmiştim onlardan ama sadece bi yıl gittim liseye sonradan eklenirmi sence birde bende fiziktendede sadece 1ve 2 varKöylü Kızı yazdı:verdin mi o dersleri ben vermiştim 4. döneme kadar seçtim onları sonra bıraktım
Eklenmiyosa çok sevindim gerçektenKöylü Kızı yazdı:Yok eklenmez sana bu liste yeni kayıtlar içnmiş, sen örgündeyken vermişsin 9.sınıfı ondan AÖLde görmedin.
Köylü Kızı yazdı:Aynen... Her dönem yüksek notlarla 35 kredi almaya çalış.Bide 8 dönemi tamamlarsan mezun olursun
Daha erken olamazsın malesef illa 8i tamamlayacaksın