Elijah wood da çizecemfoundreform yazdı:Ekin Koç çizeyim derken Elijah Wood çizmişsin de haberin yok HaticeÇizdiğin resmin üstüne adını yazmışsın zaten,dikkat etmedim ama.

Aslında şimdi googleden resimlerine baktımda hakketen benziyormuş yaa

Elijah wood da çizecemfoundreform yazdı:Ekin Koç çizeyim derken Elijah Wood çizmişsin de haberin yok HaticeÇizdiğin resmin üstüne adını yazmışsın zaten,dikkat etmedim ama.
tamam o zaman Akşama İnşallah bitiririmfoundreform yazdı:Hmm olabilirÇizimin nasıl olacak diye merakla bekliyorum
İnşallah,hadi kolay gelsin.Bu gün olmasa da olur acele etme.Köylü Kızı yazdı:tamam o zaman Akşama İnşallah bitiririmfoundreform yazdı:Hmm olabilirÇizimin nasıl olacak diye merakla bekliyorum
sonra foruma koyarım tabi hızlı olursam
tamam, hadi ben kaçtım Dün kültürünü bitireyim bay bay, sanada Kolay gelsinfoundreform yazdı:İnşallah,hadi kolay gelsin.Bu gün olmasa da olur acele etme.Köylü Kızı yazdı:tamam o zaman Akşama İnşallah bitiririmfoundreform yazdı:Hmm olabilirÇizimin nasıl olacak diye merakla bekliyorum
sonra foruma koyarım tabi hızlı olursam
Teşekkür ederimyaprak dökümü yazdı:gayet güzel eline sağlık ben kendi adıma konuşayım çok gzl olmuş![]()
Ne çizecek dim TOLGA..?H1N1 yazdı:Bir ara sanki bana bir şey çizecek dinHATÇE
Söyle Tolga, Ne..????H1N1 yazdı:Bilmem