SINAV YERLERİ HAKKINDA
SINAV YERLERİ HAKKINDA
(Öğrencilerimiz yeni kayıt ve kayıt yenileme kılavuzunda belirtilen süreler içerisinde ,yaklaşık sınav tarihinden 50-55 gün öncesine kadar sınava gireceği il ve ilçe merkezini kendileri belirlemektedir) ACIK LİSE FACEBOOK SAYFASINA BUNU YAZMIŞLAR BEN SINAV YERİ FALAN SEÇMEDİM.AMA ÖĞRENCİ DERS RAPORU KISMINDA KONYA YAZIYOR YANİ YAŞADIĞIM İL SIKINTI YASAMAKTAN KORKUYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: SINAV YERLERİ HAKKINDA
Sınav merkezinizi diyor, yani Konya'nın neresinde ise orda sınava gireceksiniz, bide sınava 10 gün-1 hafta kala sınav yerleri belli olur.nebneb42 yazdı:(Öğrencilerimiz yeni kayıt ve kayıt yenileme kılavuzunda belirtilen süreler içerisinde ,yaklaşık sınav tarihinden 50-55 gün öncesine kadar sınava gireceği il ve ilçe merkezini kendileri belirlemektedir) ACIK LİSE FACEBOOK SAYFASINA BUNU YAZMIŞLAR BEN SINAV YERİ FALAN SEÇMEDİM.AMA ÖĞRENCİ DERS RAPORU KISMINDA KONYA YAZIYOR YANİ YAŞADIĞIM İL SIKINTI YASAMAKTAN KORKUYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
kendiniz belirleyeceksiniz gibi bişey yazıyor ama
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
İlk kayıt yaptırdığınızda zaten seçmemişmiydiniz, geçen sınavda Konyanın hangi ilçesinde girmişseniz sınava demekki o sınav merkezinizdirnebneb42 yazdı:kendiniz belirleyeceksiniz gibi bişey yazıyor ama
ilk sınavım olacak heralde bi sorun çıkmaz çok teşekkür ederim 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Kolay gelsin..Başarılar...nebneb42 yazdı:ilk sınavım olacak heralde bi sorun çıkmaz çok teşekkür ederim

teşekkür ederim hepimize 

Merhaba bende konyalıyım
hatice bir konyali daha cikti

Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Zaten bu Forum hep Konyalılar ve İstanbullular dan oluşuyorcemre2013 yazdı:Merhaba bende konyalıyımhatice bir konyali daha cikti

Evet ya galiba öyle ama İstanbul daha fazla gibi
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
yok yok aynı gidiyosunuzcemre2013 yazdı:Evet ya galiba öyle ama İstanbul daha fazla gibi

Merhaba isim???