Kaç doğumlusun girebilirsin belkissnazee yazdı:Bu yil benim son yilim ve son yil acik liseye gectim kredim 120 1.donem sinavlardan 17 derse girdim 6 tanesini veremedimbu donemde 12 dersim var veririm umarim ama bu veremedigim dersler icin ek sinav yapiliyo mu 18 olmadigim icin 3.donem sinavina giremiyomusum sanirim universiteyi kazanip mezun olamazsam uzulurumm
(( lutfen yardimci okun
Ek sınavlar yapılıyor, ama her yıl şartlar değişiyor belki girebilirsin....ssnazee yazdı:Bu yil benim son yilim ve son yil acik liseye gectim kredim 120 1.donem sinavlardan 17 derse girdim 6 tanesini veremedimbu donemde 12 dersim var veririm umarim ama bu veremedigim dersler icin ek sinav yapiliyo mu 18 olmadigim icin 3.donem sinavina giremiyomusum sanirim universiteyi kazanip mezun olamazsam uzulurumm
(( lutfen yardimci okun
3. Dönem sınavına girebilirsin.... 7 Ağustos 1998 yılından önce doğmuşsun girebilirsinssnazee yazdı:20 kasim 1997 dogumluyum 1.donemden kalan 6 zorunlu dersim var eger telafi sinavi olmazsa mezun olamamcunku 2 donemde kredim 190 oluyo hepsini verdigimde 2 kredim kaliyo onuda 3.donemde veririm dite dusunmustum ama yas sikintisi varmis
saçmalık
Aynen bende 97 liyim ekimde doğdum bende bu yıl girebiliyorumssnazee yazdı:20 kasim 1997 dogumluyum 1.donemden kalan 6 zorunlu dersim var eger telafi sinavi olmazsa mezun olamamcunku 2 donemde kredim 190 oluyo hepsini verdigimde 2 kredim kaliyo onuda 3.donemde veririm dite dusunmustum ama yas sikintisi varmis
saçmalık
Evet vereceksin İnşallah... Hadi başarılar dilerim.. kolay gelsinssnazee yazdı:Yaaaa gercekten miiiiverebilcem yani derslerimiii cok mutlu olduum
ssnazee yazdı:20 kasim 1997 dogumluyum 1.donemden kalan 6 zorunlu dersim var eger telafi sinavi olmazsa mezun olamamcunku 2 donemde kredim 190 oluyo hepsini verdigimde 2 kredim kaliyo onuda 3.donemde veririm dite dusunmustum ama yas sikintisi varmis
saçmalık
Zaten arkadaşımız iki dönemde 35+35 = 70 alırsam 190 olur diyor ve ek sınava kalacağınıda biliyorH1N1 yazdı:ssnazee yazdı:20 kasim 1997 dogumluyum 1.donemden kalan 6 zorunlu dersim var eger telafi sinavi olmazsa mezun olamamcunku 2 donemde kredim 190 oluyo hepsini verdigimde 2 kredim kaliyo onuda 3.donemde veririm dite dusunmustum ama yas sikintisi varmis
saçmalık
Pardon bir şey kaçırdıysam affola da kredin 120 diyorsun. 2 Dönemde kredim 190 oluyor diyorsun. En yüksek puan 35 değil mi ? 120 + 35 = 155 kredi ediyor. Hadi 3. sınava girdin yine 35 aldın . 155 + 35 = 190 oluyor. Her halükarda ek sınava kalıyorsun.
Evet 2 kredi eksik kalıyor ve onu ek sınava girebilirsen verebilirsin, Her yıl Ek sınav için şartlar değişiyor ama girebilirsin bence mezun olmaya az kalmış... Üniversite kayıt tarihleri erkene alınmış ama sorun çıkmaz diye düşünüyorum sen mezun olmaya çalış, kolay gelsin....ssnazee yazdı:ek sınava kalıyım sorun değil o benim için sadece bu yıl ek sınava giremem diye korkuyorum üniversiteye geçicem bu sınav yüzünden kalmaktan korkuyorum. 190 olcak aynen 2 kredi eksiğim kalıyo
Ama her yıl oluyor, neden? Çünkü çok istek oluyor Ek sınav için... Ve istek yoğun olunca ek sınavlar yapılıyor geçen yıl, önceki yıl, ondan önceki yılda yapıldı. Bu yılda yapılacaktır...foundreform yazdı:Ek sınav kesin olacak diye bir şey yok,eğer bu yıl içinde kesin ek sınav yapılacak olursa bence %90 girebilirsiniz,çünkü krediniz epeyce yüksek oluyor...