3. dönem sınavı

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
greenesst

3. dönem sınavı

Mesaj gönderen greenesst » 27 May 2015, 05:53

3. Donem sınavları 8,9 agustosa alınmiş ama sonuclarin yayınlanma tarihi 18 eylul yazıyor. Bu dönem kalan 2 ortak dersimi veremiyecegim hic calismadim 3. Döneme kalip muaf olacagim buyuk ihtimal anlamadigim şey neden bu kadar gec aciklaniyor sinav sonuclari 40 gun gibi bi süre mezuniyet incelemesi vs eylul sonunu bulur cıkma belgesi almam univ icin madur durumda bile olabilirim ösym kac milyon insanın girdigi sinavi 3,5 gün gibi bi surede acıklayabiliyorda neden aöl sınavları 40 günde ??

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: 3. dönem sınavı

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 27 May 2015, 09:25

greenesst yazdı:3. Donem sınavları 8,9 agustosa alınmiş ama sonuclarin yayınlanma tarihi 18 eylul yazıyor. Bu dönem kalan 2 ortak dersimi veremiyecegim hic calismadim 3. Döneme kalip muaf olacagim buyuk ihtimal anlamadigim şey neden bu kadar gec aciklaniyor sinav sonuclari 40 gun gibi bi süre mezuniyet incelemesi vs eylul sonunu bulur cıkma belgesi almam univ icin madur durumda bile olabilirim ösym kac milyon insanın girdigi sinavi 3,5 gün gibi bi surede acıklayabiliyorda neden aöl sınavları 40 günde ??
Sınav sonuçaları böyle ama Üniversite kayıtları için mağdur bırakacaklarını sanmıyorum İnşallah bırakmazlar...
YGS sonuçları kopya iddiaları falan olduğu için hemen cevaplar açıklanıyor...

“Sınavlar” sayfasına dön