İlk okullu biraz abartılı küçüklük olmuş be.

Dersleri de pek sıkıntı etmeyin ya muafiyet de var sonunda. . Ve her şey hayırlısı eminim ki istediğiniz her şey başarırsınız

Ortaokullu diyelim o zaman..nail yazdı:Sizleride bir gün görme fırsatım olursa küçük gösteriyor musunuz yorumunu yaparım.![]()
İlk okullu biraz abartılı küçüklük olmuş be.
Dersleri de pek sıkıntı etmeyin ya muafiyet de var sonunda. . Ve her şey hayırlısı eminim ki istediğiniz her şey başarırsınız
Aynen... O zaman foruma girersin ve bizi de görürsün....cemre2013 yazdı:Evet hatice hakli 6 mayisi instagram günü ilan ettik
Bekleriz tabi, herkesi bekleriz...nail yazdı:Vay güzelmiş katılmak isterim bende 6 mayıs aklımda bulunsun
evet ya onları nerden bulacaz ben onları giymek istiyorum yaaa...cemre2013 yazdı:Seneye mezun olduğumuz kepli fotolarimuzi atariz
Haa tamam o zaman bende kimliğimdeki resmi değiştirdiğimde kepli bir tanede çektireyim...cemre2013 yazdı:Fotografcilarda oluyor bebegim ben sordum haziran ayinda gelir dediler
Yaa ben hep diyorum şu AÖL bir etkinlik bir organizasyon yapsa bizi bir yerde toplasa ne güzel olurdu, tüm açıkliselierin ortak toplanacağı bir yer olsa mesela Ankara gibi... ben kesin gelirdim ama böyle bir organizasyon yok malesef...nail yazdı:Aslında yan yana olsak toplu bir şekilde bir eğlence düzenlerdik ama kısmet böyleymiş beeHerkes törenle mezun olur bizim halimiz de bu olacakmış.
Köylü Kızı yazdı: Yaa ben hep diyorum şu AÖL bir etkinlik bir organizasyon yapsa bizi bir yerde toplasa ne güzel olurdu, tüm açıkliselierin ortak toplanacağı bir yer olsa mesela Ankara gibi... ben kesin gelirdim ama böyle bir organizasyon yok malesef...Ne güzel olurdu yaa