Ne yapacağımı bilmiyorum Lütfen yardım edin?
Ne yapacağımı bilmiyorum Lütfen yardım edin?
Abilerim,Ablalarım Sınava 1 gün kaldı ve ben Din kültürü ve ahlak bilgisi 5 hariç diğer 14 Ders'in hiç birine çalışmadım. 2 Adet Psikolojik tedavi görüyorum çalışamama nedenim bu zaten Halk eğitimden 15 Ders kitabından 4 tanesini alabildim. Üstelik bugün de hastayım boğazlarım Şiş yanıyor ve ağrıyor ama ben yinede Derslerime çalışmak istiyorum ama hep bir engel çıkıyor sanki Örgün eğitimde Çift dikiştim. İkisinde de devamsızlıktan kaldım hastalığım yüzünden ve Açık Liseye geçtim. Ama hep önüme engel çıkıyor nedense ne yapacağım ben ya?
Dönemim: 5
Aöl'de okuduğu Dönem: 1
Kredim: 86
Örgün eğitimde Lise 1, Lise 2 okudum fakat lise 3.Sınıfa geçtiğimde Psikolojik hastalığım yüzünden okula bir sene ara verdim ve ertesi sene tekrar Lise 3.Sınıfa başladım bu seferde öbür Psikolojik hastalığım daha bitmemişken yeni bir tane daha Psikolojik hastalığım çıktı ve İlk dönem bitimine 1 ay kala Tasdikname alarak Açık Liseye kayıt oldum. Hala Psikolojik hastalıklarım ikisi birden devam ediyor ama hayattan soğuma noktasına kadar geldim bu Forum gerçekten çok iyi ve Sıcakkanlı bir forum hepiniz çok iyisiniz ama bu forumda bir abla edindim tanırsınız belki ''Köylü Kızı'' adlı bir abla var bana hem ders hem manevi olarak çok yardımcı oluyor Allah razı olsun ondan bu Forum gerçekten çok yararlı bir Forum hepiniz çok değerlisiniz.
Elimde 4 adet kitap var şuan ve ben tek Din kültürü ve ahlak bilgisi 5 dersine çalışabildim.
Din kültürü ve ahlak bilgisi 5
Felsefe 1
Fizik 2
Fizik 1
Türk Edebiyatı 5
Dil ve Anlatım 5
Yabancı Dil 5
T.c.İnk.Tar. ve Ata. 1
İşletme 1
Temel Dini Bilgiler 2
Seçmeli Yabancı Dil 5
Sosyoloji 1
Coğrafya 5
İşletme 2
Seçmeli Dil ve Anlatım 5
Toplam seçilen ders: 15 Toplam Kredi: 35
Açık Lisede taktik yok mu mesela her bir dersten 45 puan alan o dersi geçiyor ya ben soruları sallasam 45 puan alır mıyım acaba?
Yukarıdaki Derslerin Sadece Ders notlarını,sınavda çıkacak yerlerini,önemli yerlerini nereden bulabilirim?
2016 Mart Ygs Sınavına girebilir miyim?
30/06/1997 Doğumluyum bu arada.
Abilerim,Ablalarım lütfen yardım edin nasıl geçeceğim ben bu dersleri ya?
Yarın için Açık Lise Web sitesinden Giriş belgesini yazıcıdan çıkardım ve Kimliğim hazır Telefon filan götürmüyorum bu kadar değil mi?
İlk sene Psikolojik sorunum: Sosyal Fobi
İkinci sene Psikolojik sorunum: Okb(Takıntı) idi.
Lütfen Allah rızası için yardım edin Hayırlı cumalar bu arada...
Dönemim: 5
Aöl'de okuduğu Dönem: 1
Kredim: 86
Örgün eğitimde Lise 1, Lise 2 okudum fakat lise 3.Sınıfa geçtiğimde Psikolojik hastalığım yüzünden okula bir sene ara verdim ve ertesi sene tekrar Lise 3.Sınıfa başladım bu seferde öbür Psikolojik hastalığım daha bitmemişken yeni bir tane daha Psikolojik hastalığım çıktı ve İlk dönem bitimine 1 ay kala Tasdikname alarak Açık Liseye kayıt oldum. Hala Psikolojik hastalıklarım ikisi birden devam ediyor ama hayattan soğuma noktasına kadar geldim bu Forum gerçekten çok iyi ve Sıcakkanlı bir forum hepiniz çok iyisiniz ama bu forumda bir abla edindim tanırsınız belki ''Köylü Kızı'' adlı bir abla var bana hem ders hem manevi olarak çok yardımcı oluyor Allah razı olsun ondan bu Forum gerçekten çok yararlı bir Forum hepiniz çok değerlisiniz.
Elimde 4 adet kitap var şuan ve ben tek Din kültürü ve ahlak bilgisi 5 dersine çalışabildim.
Din kültürü ve ahlak bilgisi 5
Felsefe 1
Fizik 2
Fizik 1
Türk Edebiyatı 5
Dil ve Anlatım 5
Yabancı Dil 5
T.c.İnk.Tar. ve Ata. 1
İşletme 1
Temel Dini Bilgiler 2
Seçmeli Yabancı Dil 5
Sosyoloji 1
Coğrafya 5
İşletme 2
Seçmeli Dil ve Anlatım 5
Toplam seçilen ders: 15 Toplam Kredi: 35
Açık Lisede taktik yok mu mesela her bir dersten 45 puan alan o dersi geçiyor ya ben soruları sallasam 45 puan alır mıyım acaba?
Yukarıdaki Derslerin Sadece Ders notlarını,sınavda çıkacak yerlerini,önemli yerlerini nereden bulabilirim?
2016 Mart Ygs Sınavına girebilir miyim?
30/06/1997 Doğumluyum bu arada.
Abilerim,Ablalarım lütfen yardım edin nasıl geçeceğim ben bu dersleri ya?
Yarın için Açık Lise Web sitesinden Giriş belgesini yazıcıdan çıkardım ve Kimliğim hazır Telefon filan götürmüyorum bu kadar değil mi?
İlk sene Psikolojik sorunum: Sosyal Fobi
İkinci sene Psikolojik sorunum: Okb(Takıntı) idi.
Lütfen Allah rızası için yardım edin Hayırlı cumalar bu arada...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Ne yapacağımı bilmiyorum Lütfen yardım edin?
İsmail, sınav giriş belgesi ve Kimliğin yanında bide Kurşun kalem, silgi, kalem tıraş'ta almayı unutma....
Bu arada teşekkür ederim...çok iyisin

Rica ederim abla Allah senden de diğer arkadaşlardan da razı olsun. Ölüm yok ya sonun da sınava gireriz sallarız belki 10-15 kredi gelir artık hem dönemim 6 olur. Ya da nasip değilmiş hep okumak istedim ben ama olmadı işte hep bir yerden engel çıkıyor sen yine benim Manevi ablamsın ya o bile yeter çok iyisin çok Sağ ol ablaKöylü Kızı yazdı:İsmail, sınav giriş belgesi ve Kimliğin yanında bide Kurşun kalem, silgi, kalem tıraş'ta almayı unutma....
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sağolismail_13 yazdı:Rica ederim abla Allah senden de diğer arkadaşlardan da razı olsun. Ölüm yok ya sonun da sınava gireriz sallarız belki 10-15 kredi gelir artık hem dönemim 6 olur. Ya da nasip değilmiş hep okumak istedim ben ama olmadı işte hep bir yerden engel çıkıyor sen yine benim Manevi ablamsın ya o bile yeter çok iyisin çok Sağ ol ablaKöylü Kızı yazdı:İsmail, sınav giriş belgesi ve Kimliğin yanında bide Kurşun kalem, silgi, kalem tıraş'ta almayı unutma....

Sakin ol. 3 Yanlış bir doğruyu götürmüyor. Yani sallasan bile şans oranın %25 . Hele ki iki şıkka düşürdüğün zaman %50. Çalışmasan bile yine bir şeyler yapacağına eminim.
Sonunda hepimiz ölürüz
Psikolojik olarak ben derdimi kimseye açamadım doktorum hariç ama sen başkasın abla sana açtım derdimi ve dalga geçmeden yardım ettin Allah razı olsun ben hep onunla yaşadım en yakın arkadaşlarıma bile derdimi söyleyemedim çünkü dalga geçerler diye utandım çekindim işte bu hastalıklar beni resmen düşüncelere boğuyordu ve sıkılıyordum derdimi sana ve doktoruma açtım tedaviye başladım eskisine göre çok daha iyiyim şuan. Hiç olmazsa Din kültürü 5 ve Yabancı dil 5 ve Temel dini bilgileri kesin yaparım diğerlerinde artık 10-15 kredi ne gelirse ayrıca dönemim de ne güzel 6 olacak işte önce sağlık olmalıydı zaten ben de en doğrusunu yaptım sağlığımı düşündüm ve önceliğimi sağlığıma verdim mezun olmam belki uzayacak ama sağlığım hiç olmazsa yerine gelecek. Her şey için ilk önce senden sonrada bu Forumdaki diğer Kardeşlerim,Abilerim,Ablalarımdan Allah razı olsun iyi ki böyle bir forum var.Köylü Kızı yazdı:Sağolismail_13 yazdı:Rica ederim abla Allah senden de diğer arkadaşlardan da razı olsun. Ölüm yok ya sonun da sınava gireriz sallarız belki 10-15 kredi gelir artık hem dönemim 6 olur. Ya da nasip değilmiş hep okumak istedim ben ama olmadı işte hep bir yerden engel çıkıyor sen yine benim Manevi ablamsın ya o bile yeter çok iyisin çok Sağ ol ablaKöylü Kızı yazdı:İsmail, sınav giriş belgesi ve Kimliğin yanında bide Kurşun kalem, silgi, kalem tıraş'ta almayı unutma....
Bu arada teşekkür ederim...çok iyisinİnşallah bu sınavın iyi geçer, bir sonrakine daha iyi hazırlanırsın...
O engeller hep çıkar zaten ama önemli olan aşmasını bilmek ve sen bence aşıyorsun, çok az kaldı...
10-15 kredi gelse bile yeter zaten dönemim 6 olacak ona da şükürler olsun yinedeH1N1 yazdı:Sakin ol. 3 Yanlış bir doğruyu götürmüyor. Yani sallasan bile şans oranın %25 . Hele ki iki şıkka düşürdüğün zaman %50. Çalışmasan bile yine bir şeyler yapacağına eminim.
Dostum selam, kendini kasma daha sınava var kendini iyi hissedecek bir formülü sana söyleyeyim.
1-) Çalışamadığın derslerin özetine bu siteden bak bulabiliyorsan çalış sakın ihmal etme
2-) Düzgün bir uyku uyuman gerekiyor
1-) Çalışamadığın derslerin özetine bu siteden bak bulabiliyorsan çalış sakın ihmal etme
Ubuntu Kullanıcısı
Allah razı olsunFentect12 yazdı:Dostum selam, kendini kasma daha sınava var kendini iyi hissedecek bir formülü sana söyleyeyim.
başarılar arkadaşlar herkese allah gönlünüze göre versin.

- foundreform
- Doçent
Geçmiş olsun,hayatını insanların yönetmesine izin verme hiç kimsenin lafı sözü seni etkilemesin...2015 ygs için 100 ve üstü kredi ile döneminin 6 dönem ve üstü olması gerekiyordu,muhtemelen 2016 ygs de de bu şartlar geçerli olur.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015