Sınava sakallı girebilir miyim? (fotoğraflı)
Sınava sakallı girebilir miyim? (fotoğraflı)
Arkadaşlar yarın sınava gireceğim kimlikte ve sınava giriş belgemdeki fotoğrafım sakalsız saçlarım aynı uzunlukta ve gözlük var her ikisinde ben böyle gitsem beni alırlar mı ygsde sıkıntı olmuştu sakal da o yüzden sorayım dedim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Sınava sakallı girebilir miyim? (fotoğraflı)
Hayır sorun olmaz merak etme, alırlar sınava... YGS ile bu sınav aynı değil, sıkıntı olmayacak girebileceksin sınava...

Köylü Kızı yazdı:Hayır sorun olmaz merak etme, alırlar sınava... YGS ile bu sınav aynı değil, sıkıntı olmayacak girebileceksin sınava...![]()
Teşekkür ederim yine de daha önce benim durumumda olan arkadaşlar nae yaptı onu merak ediyorum
taktığın şeye bak istersen cübbeli Ahmet hoca gibi ol girersin.

-
- Asistan
Ben kestim dostum. geçen sene iki tane hocaya denk gelmiştim sakal yüzünden sıkıntı çıkmıştı. aksiyona gerek yok kes tekrar çıkar 

ben de sakallı gireceğim, keçi sakal bırakıyorum normalde de çene bölgesinde herkesin kendi stili tabii
bir sorun olacağını sanmıyorum. Herkese başarılar.

Ubuntu Kullanıcısı
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Saçlarım uzundu sınavlara girerken şimdi kestirdim ama , keçi sakalım var uzunca, piercingim var , küpe takıyorum , dövmem var ... Şuana kadar hiç bir sıkıntı olmadı . Sıkıntıda olacağını sanmıyorum. Bana olmadıysa sana hiç olmaz dostum rahatına bak . 

Hay maşallah ne yapmisin sen öyle yaa 

Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
-
uzun saçlı ve sakallıyım hiç sorun olmadı