Burçlar nasıl özür diler...

Herşey serbest...
Kullanıcı avatarı
naside
Doktor
İletişim:

Burçlar nasıl özür diler...

Mesaj gönderen naside » 21 Eki 2008, 21:29

KOC:
Bir kere butun Koc lar dunya şekeri olduklarina inanirlar. ozur dilemelerini gerektiricek bişey yaptiklarini ya da soylediklerini hic duşunmezler. o yuzden dizlerinin ustune cokmek yerine basitce "ozur dilerim" derler.. bundan ne azi ne fazlasi

BOGA:
Bir hata yaptiklarinda insanlarla yuzyuze bakmaya cok cekinirler.. hem zaten olan olmuştur.. o yuzden Bogalarin ozur dilemedikleri icin kaybettikleri cok arkadaşlari vardir

IKIZLER:
Ikizler her ne yapmiş olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi araştirirsaniz mutlaka hakli cikacaklardir. . hakli olduklarini duşunmuyosaniz demek ki konunun yeterince derinine inmemişsiniz o da sizin sorununuz

YENGEC:
Bir Yengec in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pişman olursunuz... her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren başka bir burc daha yoktur... sonunda bir bakmişsiniz yalvar yakar olan sizsiniz.

ASLAN:
Bir aslan hatasini telafi etmek icin elinden ne geliyorsa yapar.. size cicekler alir, evinizin karşisindaki duvara kocaman harflerle BENI AFFET yazar, ayaklariniza kapanip yalvarir. sonunda affettiginiz zaman kis kis gulmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karşi koymak ne mumkun.

BAŞAK:
Başak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan planlar.. herkesi kendileri gibi sandiklari icin boyledirler. . onlara gore iş işten gecmiş olsa bile sonucta ozur dilemiş midir, dilemiştir.

TERAZI:
Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler. . o kadar ictendirler ki zaten ozur dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi soylemiş olursunuz.

AKREP:
Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. o yuzden bir telefon acmak ya da karşiniza alip konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.

YAY:
Yay larin kitabinda pişmanlik, ozur gibi şeyler yazmaz.. hatasiz kul olmaz şarkisi onlarin hayat felsefesidir. Başkalari onlara yanliş bişey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani..

OGLAK:
Onlardan basit bir "ozur dilerim"le kurtulamazsiniz. . uzuuuun bir aciklama beklerler.. 7 sayfalik bir savunma yazip da sonunda onu tatmin edebilmişseniz ne mutlu.

KOVA:
Dunya tatlisi insanlardir. . hata yaptiklarini bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak icin bişeyler duşunurler.. genelde de başarirlar .

BALIK:
Kolay kolay ozur dilemezler cunku onlara gore herkesin olaylara bakiş acisi farklidir.. bir Balık ve ozur dilemek ha? şansinizi zorlamayin

'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com

Artık AÖF li ;)

sumeyye
Uzman Doktor

Re: Burçlar nasıl özür diler...

Mesaj gönderen sumeyye » 22 Eki 2008, 15:44

ehö ehö ben ikizler oluyorummm :lol: paylaşımın için tşş arkadaşşşş :)
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)

Kullanıcı avatarı
naside
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen naside » 22 Eki 2008, 20:52

bişey diil arkadaşım ne demek ben tşkkr ederim... :wink:
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com

Artık AÖF li ;)

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Mesaj gönderen saLLy » 24 Eki 2008, 14:52

bndee koçç tşkkrlerrr nasidcmmm qzl pylşm
߀$İKTA$

Kullanıcı avatarı
naside
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen naside » 24 Eki 2008, 15:00

Bişey diil canm :wink:
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com

Artık AÖF li ;)

Kullanıcı avatarı
Yeşim60
Acemi

Mesaj gönderen Yeşim60 » 30 Eki 2008, 09:26

AKREP:
Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. o yuzden bir telefon acmak ya da karşiniza alip konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.

Bak bu doğru dğeil işte,yani özür dileyecek birşey yapmamaya özen gösteren biriyim,farkında olmadna yapsamda direk yüzüne karşı söylerim..
In Me Omnis Spes Est Mihi

Kullanıcı avatarı
ekinci07
Acemi
İletişim:

Mesaj gönderen ekinci07 » 29 Oca 2009, 14:55

benim burcumda boğa ama bana pek uymuyor.

birini kırdığımı anlarsam kesinlikle özür dilemesini bilirim.
Yıllardır beklenen bir umut gibi
Ruhumu saracak bir rüzgar gibi
Dağlara kükreyen bir şimşek gibi
Yakarıp Mevla’ya yalvarsam her an...

akbaba
Doktor

Mesaj gönderen akbaba » 29 Oca 2009, 17:39

benim burcum yay ama yukarıda yazılanlar bana pek uymuyo
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA

yagmur
Uzman

Mesaj gönderen yagmur » 29 Oca 2009, 20:07

burcum akrep ama yazanların bi coğu uymuyo acıkcası :)
Resim

Kullanıcı avatarı
sofistike07
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen sofistike07 » 30 Oca 2009, 23:50

bende koç burcuyum teşkkr ederim nasidecimmm paylaştığın için
Sevmek her zaman sahip olmak değildir...
Sevgi bazen beklemektir...

_tuba_

Mesaj gönderen _tuba_ » 02 Şub 2009, 02:19

TERAZI:
Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler. . o kadar ictendirler ki zaten ozur dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi soylemiş olursunuz.

Kimin burcu :P

Kullanıcı avatarı
laden
Uzman

Mesaj gönderen laden » 03 Şub 2009, 19:13

kesinlikle tubacım bi terazi burcu insanı olarak sana katılıyorum :)
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK

Kullanıcı avatarı
havva41
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen havva41 » 05 Şub 2009, 23:21

OGLAK:
Onlardan basit bir "ozur dilerim"le kurtulamazsiniz. . uzuuuun bir aciklama beklerler.. 7 sayfalik bir savunma yazip da sonunda onu tatmin edebilmişseniz ne mutlu.
bende oğlak burcuyum aynı ben :))

Kullanıcı avatarı
bayan_esinti
Uzman Doktor

Mesaj gönderen bayan_esinti » 02 Nis 2009, 15:07

bende yay burcuyum..ama özür dileme konusu bana pek uymuo..ben genelde hata yaparsam üste çıkmam gönül almaya çalışırım ve gerekirse özür dilerim..hatasız kul olmaz ama yaptığın hatayı kabullenmek lazım..kabullenmemek insanları daha çok üzüo çünkü.. :wink:
EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]

aslan
Uzman

Mesaj gönderen aslan » 03 Nis 2009, 15:53

ben aslan burcuyum ben özür dilemesini pek sevmem ama gerçekten hata yaparsam affettirmek için uğraşırım duvara yazı felan yazmam kısmen doğru özellikle son bölümü :lol:

“Serbest Kürsü” sayfasına dön