ARKADAŞLAR ÖNCEDEN BU KONUYU AÇMIŞTIM AMA FORUMDAKİ DEĞİŞİKLİKLER YÜZÜNDEN SİLİNMİŞ TEKRAR AÇAYIM DEDİM
Cevaplar: http://www.meb.gov.tr/meb_sinavindex.ph ... 4-2-23&B=3
CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI..!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
- foundreform
- Doçent
Re: CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI..!
Forumun teması değişmiş,eski temaya alıştığımız için gözüme farklı geldi bu tema.Tabi 1-2 gün önce açılan konular silinmiş...
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Evet çok karışık ollmuş ama genede fena değil işte alışacağız.foundreform yazdı:Forumun teması değişmiş,eski temaya alıştığımız için gözüme farklı geldi bu tema.Tabi 1-2 gün önce açılan konular silinmiş...

sitenin mobil temasi iyi olmus aslinda
ben oradan giriyorum.
cevap anahtarlari yayinlandigini gorunce kosa kosa odama gidip sinav kitapciklarini alip ayni hizla bilgisayarin basina dondum. boyle kontrol ederken icim daraldi, burkuldu, suyu sıkildi, patladı, çatladi. ama yine de sonuclar iyi cok mutluyum. icimde rahat

cevap anahtarlari yayinlandigini gorunce kosa kosa odama gidip sinav kitapciklarini alip ayni hizla bilgisayarin basina dondum. boyle kontrol ederken icim daraldi, burkuldu, suyu sıkildi, patladı, çatladi. ama yine de sonuclar iyi cok mutluyum. icimde rahat

Ray malifalitiko
ray şalimalitiko
Loyloyloyloy
la la la la
Ma ma ma ma
Sâ ma ma ma
loy loy loy loy loy
"16 mezunu, 87.5 ortalama
Grafik Tasarım öğrencisi
ray şalimalitiko
Loyloyloyloy
la la la la
Ma ma ma ma
Sâ ma ma ma
loy loy loy loy loy
Grafik Tasarım öğrencisi

- foundreform
- Doçent
ampacı yazdı:sitenin mobil temasi iyi olmus aslindaben oradan giriyorum.
cevap anahtarlari yayinlandigini gorunce kosa kosa odama gidip sinav kitapciklarini alip ayni hizla bilgisayarin basina dondum. boyle kontrol ederken icim daraldi, burkuldu, suyu sıkildi, patladı, çatladi. ama yine de sonuclar iyi cok mutluyum. icimde rahat![]()
Bu kadar aksiyona gerek yokmuş,keşke sınav sonuçlarının yayınlanmasını bekleseymişsiniz.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
biraz aksiyon kalbe iyi gelir, pasini alir.foundreform yazdı:ampacı yazdı:sitenin mobil temasi iyi olmus aslindaben oradan giriyorum.
cevap anahtarlari yayinlandigini gorunce kosa kosa odama gidip sinav kitapciklarini alip ayni hizla bilgisayarin basina dondum. boyle kontrol ederken icim daraldi, burkuldu, suyu sıkildi, patladı, çatladi. ama yine de sonuclar iyi cok mutluyum. icimde rahat![]()
Bu kadar aksiyona gerek yokmuş,keşke sınav sonuçlarının yayınlanmasını bekleseymişsiniz.
Ray malifalitiko
ray şalimalitiko
Loyloyloyloy
la la la la
Ma ma ma ma
Sâ ma ma ma
loy loy loy loy loy
Grafik Tasarım öğrencisi
ray şalimalitiko
Loyloyloyloy
la la la la