ARA SINAV HAKKINDA YARDIM LAZIM

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

çirkin_çırak

ARA SINAV HAKKINDA YARDIM LAZIM

Mesaj gönderen çirkin_çırak » 31 Oca 2009, 09:12

Benim toplam kredim:120 alan kredisi:59

3 yıllık sistemde okuyorum...

Bu yıl öss'yi kazanıp aöf'ye girebilmem için lisenin bitmesi gerekiyor. 2. dönem sınavı, sonuçların açıklanması, diplomanın gönderilmesi gibi zaman alan durumlardan dolayı, össye girememe gibi bir durum oluşurmu?

2.si her yıl sonunda 2. dönem sınavlarının ardından mezun olamayanlar için kredinin tamamlanabilmesi adına 2. bir sınav yapılıyormu?

3.süde bunlar öss sınavına kadar yetişiyormu?

Şimdiden Teşekkürler.

taner90
Çırak

Re: ARA SINAV HAKKINDA YARDIM LAZIM

Mesaj gönderen taner90 » 31 Oca 2009, 13:46

burda yazdıklarınıza bakılırsa 3 yıllık sistemde okuduğunuza göre ve bi dönemde 40 kredilik ders aldığınız göz önünde bulundurulursa bu 24-25 ocak sınav sonuçları açıklanınca en az25 kredi aldığınızda ve ortak derslerin ve alan derslerinin tamamını verdiğinizde veya muaf olduğunuzda mezunsunuz ayrıca diploma 2 ay içinde geliyo ve her ağustos ayında bi ek sınav muhakkak oluyo ama sizin ihtiyacınız olucağını sanmıyorum :) ayrıca siz şu alan ve kredinizle öss sınavına girebilirsiniz her türlü şubat ayında ilgili halk eğitim müdürlüklerinden öss sınavına girebilir diye bi belge alıp herhangi bi okulda kayıt yaptırmanız yeterli:)

corleone1919
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen corleone1919 » 31 Oca 2009, 18:18

abi 3 yıllık sistemde 40 kredi seçiyosun 4 yıllıkta 30 bu kredi 4 yıllıkta yüksek olucağına alçalmış bu nasıl bi sistem dir. biri bana bu nasıl oluyo anlatabilirmi şimdi yani sinirlenip sisteme küfür etmek günahlarını almak istemiyorum mantıklı bi açıklaması varmı bunun?
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.

taner90
Çırak

Mesaj gönderen taner90 » 03 Şub 2009, 17:21

dostum haklısın bence hiç bi mantığı yok zaten bu açık liseyi 4 yıllık yapmaları intihar ve 192 kredi ne ya zaten şöyle bişey var açık lisede bi ders seçme düzeni yok ve eğitim yok tamam düz lisede belki daha çok bilgilendirme ve daha üst düzey eğitim olsun diye bu yapılabilir ama açık lisede çok saçma zaten şöyle bişey var açık lisede 7 yılda okusan üniye eksik bilgiyle gidiyosun bu bi gerçek

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön