Fotoğrafta görüldüğü üzere kredi bilgileri bölümü kapanmış. Buna ek olarak başarılı,başarısız dersler ve dönem dersleri de kapalı durumda. Buda demek oluyor ki bugün ya da en geç yarın sonuçlar açıklanır

Bu algıyı yaratmak için bu şekilde paylaşmış olabilirimfoundreform yazdı:Konuyu görünce,herhalde sınav sonuçları açıklandı diye heyecanlandım.Zaten sınav sonuçlarının açıklanmasına 8 gün var,ama Aöl daha erken açıklamak için uğraştıklarını duyuruda söyledi.
Amacıma ulaşıyorum dostumDersatatürk yazdı:Sınav sonucumu biliyorum ama yinede bir panikledim dostum . Kusura bakma ama dayaklıksın , böyle başlık mı olur ?
İnşallah gönlünce olur hocam.kurt cobain yazdı:İnşallah geçmişimdir son 11 kredim bir daha sınavlara çalışmak istemiyorum.
Evet tam istediğim gibi oldu 29 kredi almışımKöylü Kızı yazdı:Sınav sonuçları er ya da geç açıklanır, ben sonuçları biliyorum ama gene heyecanla bekliyorum İnşallah herkesin sınavı istediği gibi geçmiştir...
Ahmet can beklediğin gibi mi sınavın ? Herkesi heyecanlandırdın bu başlıkla ama olsun
Tebrik ederim seni hayırlı olsun, bende teşekkür ederim sağolgardiyan yazdı:Evet tam istediğim gibi oldu 29 kredi almışımKöylü Kızı yazdı:Sınav sonuçları er ya da geç açıklanır, ben sonuçları biliyorum ama gene heyecanla bekliyorum İnşallah herkesin sınavı istediği gibi geçmiştir...
Ahmet can beklediğin gibi mi sınavın ? Herkesi heyecanlandırdın bu başlıkla ama olsunsende mezunmuşsun hayırlı olsun
teşekkürler bende sizi tebrik ederimKöylü Kızı yazdı:Tebrik ederim seni hayırlı olsun, bende teşekkür ederim sağolgardiyan yazdı:Evet tam istediğim gibi oldu 29 kredi almışımKöylü Kızı yazdı:Sınav sonuçları er ya da geç açıklanır, ben sonuçları biliyorum ama gene heyecanla bekliyorum İnşallah herkesin sınavı istediği gibi geçmiştir...
Ahmet can beklediğin gibi mi sınavın ? Herkesi heyecanlandırdın bu başlıkla ama olsunsende mezunmuşsun hayırlı olsun
![]()
Soner, tebrik ederim mezun olmuşsunuz![]()