sınav sonuçları açıklandı (!)
sınav sonuçları açıklandı (!)
arkadaşlar öğrenci sayfası değişmişti zaten forumda da paylaşılmış bugün yarın açıklanıcak sınav sonuçlar. ben dün alabileceği dersler sayfama bakıp çalışmaya başlamıştım bazı derslere bugün tekrar bi bakaymı dedim son sınavda girdiğim derslerin bir çoğu kaybolmuş seçmeli dil anlatım 7 ve tarih 3 ten emindim bunlar ile birlikte 9 dersim alabileceği derslerde gözükmüyor kaldığımdan emin olduğum ingilizce 8 ile belki geçerim dediğim felsefe 2 ve çtvd tarihi 1 dersimde duruyor, buradan yürüttüğüm mantık doğruysa 8 kredi alamamışım ve 27 kredilik derslerde başarılı olmuşum.
Mezun
Re: sınav sonuçları açıklandı (!)
Kredi bilgieri yazmıyor sol tarafta
- foundreform
- Doçent
Ders bilgileri(Genel) menüsüne girince "alabileceği dersler" kısmında,bizim 2.dönem için seçtiğimiz derslerden varsa geçememişiz demektir eğer yoksa geçmişiz demektir.Çünkü geçtiğimiz dersler,alabileceği dersler listesinden kaldırılıyor.Geçtiğimiz dersleri bir daha seçemeyiz.
Bak bu güzel taktikmiş.

Bak bu güzel taktikmiş.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ben geçmişimfoundreform yazdı:Ders bilgileri(Genel) menüsüne girince "alabileceği dersler" kısmında,bizim 2.dönem için seçtiğimiz derslerden varsa geçememişiz demektir eğer yoksa geçmişiz demektir.Çünkü geçtiğimiz dersler,alabileceği dersler listesinden kaldırılıyor.Geçtiğimiz dersleri bir daha seçemeyiz.
Bak bu güzel taktikmiş.![]()

- foundreform
- Doçent
Köylü Kızı yazdı:Ben geçmişimfoundreform yazdı:Ders bilgileri(Genel) menüsüne girince "alabileceği dersler" kısmında,bizim 2.dönem için seçtiğimiz derslerden varsa geçememişiz demektir eğer yoksa geçmişiz demektir.Çünkü geçtiğimiz dersler,alabileceği dersler listesinden kaldırılıyor.Geçtiğimiz dersleri bir daha seçemeyiz.
Bak bu güzel taktikmiş.![]()
Furkan sen hepsini vermişsin dimi?
Evet Hatice...

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK