Sınav sonuçlarını göremiyorum ?

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
mezuniyetincelemesi

Sınav sonuçlarını göremiyorum ?

Mesaj gönderen mezuniyetincelemesi » 27 Haz 2015, 20:14

öğrenci girişimden yazıyorum herşeyi gir deyince hata diyip mezuniyet incelenmesinde olan öğrenci diyor neden böyle diyor dün bakmamıştım yeni baktım giremedim

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Re: Sınav sonuçlarını göremiyorum ?

Mesaj gönderen foundreform » 27 Haz 2015, 20:30

mezuniyetincelemesi yazdı:öğrenci girişimden yazıyorum herşeyi gir deyince hata diyip mezuniyet incelenmesinde olan öğrenci diyor neden böyle diyor dün bakmamıştım yeni baktım giremedim
Mezuniyet incelemesinde yazıyor ise problem yok.Çünkü sizin kayıt olurken verdiğiniz dosyalar ve kredileriniz inceleniyor,inceleme tamamlandıktan sonra bir yanlışlık veya bir problem çıkmazsa mezun yazar...
Ekran görüntüsü paylaşma imkanınız var mı?
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

mezuniyetincelemesi

Mesaj gönderen mezuniyetincelemesi » 27 Haz 2015, 21:16

foundreform yazdı:
mezuniyetincelemesi yazdı:öğrenci girişimden yazıyorum herşeyi gir deyince hata diyip mezuniyet incelenmesinde olan öğrenci diyor neden böyle diyor dün bakmamıştım yeni baktım giremedim
Mezuniyet incelemesinde yazıyor ise problem yok.Çünkü sizin kayıt olurken verdiğiniz dosyalar ve kredileriniz inceleniyor,inceleme tamamlandıktan sonra bir yanlışlık veya bir problem çıkmazsa mezun yazar...
Ekran görüntüsü paylaşma imkanınız var mı?
öğrenci girişi olmuyor kredi bilgilileri falan olan kısım komple açılmıyor. öğrenci no şifre yazıyorum giriş diyorum hata: mezuniyet incelemesi yapılıyor diyor ve geri atıyor sayfadan

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 27 Haz 2015, 21:18

Tamam problem yok endişe etmeyin.Dosyalarınız,kredileriniz inceleniyor.İnceleme tamamlandıktan sonra sistem açılır. :ok:
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

“Sınavlar” sayfasına dön