2015- 1. ek sınav
2015- 1. ek sınav
Merhaba arkadaşlar 3. Sınavdan sonra olucak 1. Ek sınav icin tereddütlerim var 3. Sınav sonucu 18 eylülde açıklanıyor 6 ekimde de uni kayitlari son e 18 gün kaliyo 18 gunde aol ek sinav icin kayit mi toplucak sinavimi yapicak sinav sonucunumu aciklicak bidr mezun yazisini beklemek var benim tereddütum bu yuzden sizce 18 gunde yapilirmi ek sinav 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: 2015- 1. ek sınav
3. Dönem sınav sonuçlarını daha erken açıklarlarsa ki açıklamalılar, ek sınavlarda erken yapılır heralde bilmiyoruz... 

Merhaba arkadaşlar üniversiteye yerleştim bu sınavda 35 kredi aldım kontrol ettim ek sınavda da 35 kredi alırsam 3 kredim kalıyo mezun olamıyorum ankaradaki sınav yapılırmı yapılırsa üniversiteye kayıtlı olabiliyomuyum ankaradaki sınav geçerli olur mu
arkadaşlar ek sınav tarihini http://www.meb.gov.tr adresine girip,sınavlar,açıköğretim kurumları sınav duyuruları,sınav uygulama takvimi(sağ tarafta küçük bi alanda) ‘ne giriş yaparak öğrenebilirsiniz 31.sıradaki sınav bizimdir.ya da http://i.hizliresim.com/oZ3aG7.png buna tıklayarak görebilirsiniz.ek sınav 12 eylül diye eklemişler takvime.tolga78 yazdı:Merhaba arkadaşlar 3. Sınavdan sonra olucak 1. Ek sınav icin tereddütlerim var 3. Sınav sonucu 18 eylülde açıklanıyor 6 ekimde de uni kayitlari son e 18 gün kaliyo 18 gunde aol ek sinav icin kayit mi toplucak sinavimi yapicak sinav sonucunumu aciklicak bidr mezun yazisini beklemek var benim tereddütum bu yuzden sizce 18 gunde yapilirmi ek sinav
Ankaradaki sınavı daha eklememişler ama araştırdım son yıllarda üst üste yapılmış,olmadı dilekçe yazar göndeririz zaten açıklamalarda yazıyo mezuniyetine 12 mi ne kredisi kalmış üiversiteyi kazanmış adaylar için diye yani kayıtta bi sıkıntı yaşamazsıntolga78 yazdı:Merhaba arkadaşlar üniversiteye yerleştim bu sınavda 35 kredi aldım kontrol ettim ek sınavda da 35 kredi alırsam 3 kredim kalıyo mezun olamıyorum ankaradaki sınav yapılırmı yapılırsa üniversiteye kayıtlı olabiliyomuyum ankaradaki sınav geçerli olur mu
Kayıt yaptırdım halk eğitimden belge alıp zaten ama ek sınavdada mezun olamıyorum 3 kredim eksik kalıyo diplomayı okula goturmem lazım 5ekime kadar ankaradaki sınav yetişirmi acaba ya
kaç gündür geçen senelerin açıklanma ve sınav istatistiklerine bakıyorumda sana ortalama tarih vereyim normalde bilidiğin üzere aöl sınavların 40 günde açıklıyo bu cepte ,3.dönem sınavlarına reşit olmayanlar giremediğinden ve son sınav olduğundan erken açıklanıcak bunu kafadan atmıyorum çünkü 2011den bu zamana kadar olan son sınavlar verilen tarihlerden 10 15 gün önce açıklanmış bizzat kendim baktım.yani 18 eylülden önce sınavımız açıklanır aklımda 1 2 eylül var.12 eylülde ek sınav yazmış meb sayfasına o tarihte oldu diyelim bu ek sınavın açıklanma tarihi 1 hafta ile 15 gündür taş çatlasa.açıklanır açıklanmazda 2.ek sınavı yaparlarsa 2 gün sonra ankarada olur tahminimce.yani 25 26 eylülde 2.ek sınav olur 1 haftaya kalmdanda mezuniyetin açıklanır.aklımdaki en mantıklı tarihler bunlar geçen seneye göre.ki bakıncada herşey ucu ucuna böyle olucak tabi 2.ek sınava girenler içn 6 ekimi uzatmazlarsa o başka ,çünkü meb her açıklmasında üniversiteyi kazanıp mezun olamayanları mağdur etmeyiz diyo o yüzden için rahat olsun dediğin kredileri tuttur mebin aolun sayfalarını hergün kontrol et sınavların kayıtlarını duyuruları kaçırma çünkü 1 2 güne sığdırıyolartolga78 yazdı:Kayıt yaptırdım halk eğitimden belge alıp zaten ama ek sınavdada mezun olamıyorum 3 kredim eksik kalıyo diplomayı okula goturmem lazım 5ekime kadar ankaradaki sınav yetişirmi acaba ya
şuan tek dikkat etmen gereken ön kayıt yaptırdıysan duyuruları kaçırmaman
Bu arada kitapçıkları aldık.Cevap anahtarlarını ne zaman yayınlarlar?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Çarşamba veya Perşembe yayınlanır, bu siteyi takp et çünkü ilk burda yayınlarlar.odeon94 yazdı:Bu arada kitapçıkları aldık.Cevap anahtarlarını ne zaman yayınlarlar?

Köylü Kızı yazdı:Çarşamba veya Perşembe yayınlanır, bu siteyi takp et çünkü ilk burda yayınlarlar.odeon94 yazdı:Bu arada kitapçıkları aldık.Cevap anahtarlarını ne zaman yayınlarlar?
http://www.meb.gov.tr/meb_sinavindex.ph ... 4-2-23&B=3
Sağol. son 20 kredi kaldı. Umarım vermişimdir.
Yani sadece 1 ek sınav değil ankaradaki sınava girip mezun olduktan sonrada üniversite kabul eder dimi çünkü üniye kayıt yaptırdım ben ankaradaki sınava girince mezun olabiliyorum
Arkadaşlar merhaba 2 3 tane sorum olacak. Yardımcı olur musunuz?
1.) 170 kredim var ve 9.dönemim. Üniversite sınavına girmedim. Yapılacak olan bu ek sınava girebilir miyiz?
2.) Ek sınava girmek için 12 eylül gibi bir tarih verilmiş. Kayıtları ne zaman yaptırmamız gerekiyor? Ve 35 kredilik derslere tek oturumda mi gireceğiz?
1.) 170 kredim var ve 9.dönemim. Üniversite sınavına girmedim. Yapılacak olan bu ek sınava girebilir miyiz?
2.) Ek sınava girmek için 12 eylül gibi bir tarih verilmiş. Kayıtları ne zaman yaptırmamız gerekiyor? Ve 35 kredilik derslere tek oturumda mi gireceğiz?
1.girebilirsinSilencer yazdı:Arkadaşlar merhaba 2 3 tane sorum olacak. Yardımcı olur musunuz?
2.sinav sonuclari aciklanor aciklanmaz kayit yaptirabilirsin ve 2oturumda giriceksin sabah ve oglen
Ay 2.ek sinavin amaci ve sadece tek bir ilde yapilmasinin amaci universiteyi kazananlar icin ve mezuniyetine cok az kredisi kalmis olanlar donem kaybetmesin diye.universite sikinti yapmaz yokun aciklamasini okumadin mitolga78 yazdı:Yani sadece 1 ek sınav değil ankaradaki sınava girip mezun olduktan sonrada üniversite kabul eder dimi çünkü üniye kayıt yaptırdım ben ankaradaki sınava girince mezun olabiliyorum