YGS LYS
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: YGS LYS
Arkadaşım sınav sonuçları açıklandı 4 Temmuz'u bekleme sisteme giriş yapıp bak istersen...Dimensions8 yazdı:Arkadaşlar benim 198 kredim var ve bir tane ortak dersim var 2 kere girdim en son Mayıs'taki sınavda yine girdim aksilik olmazsa mezunum 4 Temmuz'dan sonra.
Peki bugün açıklanacak LYS sonuçlarında benim diploma notum belli mi?
Son olarak mezun olabilirim dimi arkadaşlar? 2 kere girmişim Mayıs 3 olacak. Muaf olma derdindeyim zaten.
Eğer 3. girişinizse muaf olmuşsunuzdur siz yinede sisteme bir bakın...
-
Köylü Kızı yazdı:Arkadaşım sınav sonuçları açıklandı 4 Temmuz'u bekleme sisteme giriş yapıp bak istersen...Dimensions8 yazdı:Arkadaşlar benim 198 kredim var ve bir tane ortak dersim var 2 kere girdim en son Mayıs'taki sınavda yine girdim aksilik olmazsa mezunum 4 Temmuz'dan sonra.
Son olarak mezun olabilirim dimi arkadaşlar? 2 kere girmişim Mayıs 3 olacak. Muaf olma derdindeyim zaten.
Çok sağolun ya... Şimdi baktım da mezun olmuşum

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Tebrik ederim...
Aramıza hoşgeldiniz... 

- foundreform
- Doçent
Hayırlı olsun.Diploma notunuz bellidir,Ösym hesabınızdan diploma notunuzun kaç olduğunu görebilirsiniz...Dimensions8 yazdı:Köylü Kızı yazdı:Arkadaşım sınav sonuçları açıklandı 4 Temmuz'u bekleme sisteme giriş yapıp bak istersen...Dimensions8 yazdı:Arkadaşlar benim 198 kredim var ve bir tane ortak dersim var 2 kere girdim en son Mayıs'taki sınavda yine girdim aksilik olmazsa mezunum 4 Temmuz'dan sonra.
Çok sağolun ya... Şimdi baktım da mezun olmuşum![]()
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
zaten girmeyecektim bol bol çalışacsktım canımKöylü Kızı yazdı:Yaa canım benim malesef giremiyorsun ama olsun sonraki sene açıklise bitmiş olacak o zamanda bol bol çalışmış olursun...tebessümm yazdı:ben şimdi ygs ye giremeyecek myim?
3 sınava girdim ama dönemim 4
92 kredim var yarın kayıt yenileyeceğim
dönemim 5 olcak giremez miyim![]()
![]()

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3