Sonunda Sonuçlar da Açıklandı..!

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Re: Sonunda Sonuçlar da Açıklandı..!

Mesaj gönderen foundreform » 27 Haz 2015, 20:26

AÖL,sınav sonuçlarının iş takviminden daha önce açıklanacağını söylemişti.Sağolsunlar 1 hafta önceden açıkladılar.
Hatice,"mezun" yazınca direk diploman gelmiş olmuyor.Sadece mezun yazınca,dosyaların incelenmiş oluyor.Ve üniversite için çıkma belgesi veya mezuniyet yazısı almaya hak kazanıyorsun.
Mezuniyet incelemesi ise;dosyaların incelendikten sonra mezun konumuna geleceksin.Mezuniyet incelemesinde,çıkma belgesi veya mezuniyet yazısı maalesef verilmiyor...
Mezun olduktan sonra diploma numarasının verilmesi ve diplomanın basılması da biraz zaman alıyor...
kredi.JPG
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 27 Haz 2015, 20:52

foundreform yazdı:AÖL,sınav sonuçlarının iş takviminden daha önce açıklanacağını söylemişti.Sağolsunlar 1 hafta önceden açıkladılar.
Hatice,"mezun" yazınca direk diploman gelmiş olmuyor.Sadece mezun yazınca,dosyaların incelenmiş oluyor.Ve üniversite için çıkma belgesi veya mezuniyet yazısı almaya hak kazanıyorsun.
Mezuniyet incelemesi ise;dosyaların incelendikten sonra mezun konumuna geleceksin.Mezuniyet incelemesinde,çıkma belgesi veya mezuniyet yazısı maalesef verilmiyor...
Mezun olduktan sonra diploma numarasının verilmesi ve diplomanın basılması da biraz zaman alıyor...
Furkan notların süper, tebrikler çok iyi almışsın :gul: bu arada bende diploma numarası yazıyor o ne anlamadım

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 27 Haz 2015, 20:58

Köylü Kızı yazdı:
foundreform yazdı:AÖL,sınav sonuçlarının iş takviminden daha önce açıklanacağını söylemişti.Sağolsunlar 1 hafta önceden açıkladılar.
Furkan notların süper, tebrikler çok iyi almışsın :gul: bu arada bende diploma numarası yazıyor o ne anlamadım
Çok teşekkür ederim. :gul: :34: Diploma numarası verilmiş,nasıl öğrenci numarası varsa diploma numarası da vardır :) Durumun mezun olduktan sonra kısa bir süre içinde diploman basılıp gönderilir.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 27 Haz 2015, 22:22

foundreform yazdı: Çok teşekkür ederim. :gul: :34: Diploma numarası verilmiş,nasıl öğrenci numarası varsa diploma numarası da vardır :) Durumun mezun olduktan sonra kısa bir süre içinde diploman basılıp gönderilir.
Hımmm... Anladım teşekkür ederim... :gozkırkma:

ready

Mesaj gönderen ready » 28 Haz 2015, 01:06

Merhaba,

Mezun olanların sınavlarda aldığı notları göremiyoruz sanırım. Oglumun bu dönem AOL de ilk dönemiydi.
Mezun yazıyor. Diploma tarihi ve Diploma güvenlik nosunu yazmışlar. Ama aldığı notlarla ilgili bir sekme yok

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 28 Haz 2015, 01:44

ready yazdı:Merhaba,

Mezun olanların sınavlarda aldığı notları göremiyoruz sanırım. Oglumun bu dönem AOL de ilk dönemiydi.
Mezun yazıyor. Diploma tarihi ve Diploma güvenlik nosunu yazmışlar. Ama aldığı notlarla ilgili bir sekme yok
Hayırlı olsun,tebrikler.
Durumu mezun olarak gözüküyorsa hiçbir problem yok.

Stifler
Acemi

Mesaj gönderen Stifler » 28 Haz 2015, 02:08

Resim

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 28 Haz 2015, 02:40

rüfeyde yazdı:yeni baktım acıklanma olmamıs bızde hastahaneden geldim bu arada dua istiyorum hepinizden haticecim bilhassa senden enes dün sabah buyuk bi nöbet gecirdi evde yanlızdım cok kötu oldum farklı hastalıklar nüksetti dediler arastırılıyor tekrar başladı testler çok sıkıntıdayım :03:
Geçmiş olsun abla.Allah acil şifalar versin.

ready

Mesaj gönderen ready » 03 Tem 2015, 18:39

foundreform yazdı:
ready yazdı:Merhaba,

Hayırlı olsun,tebrikler.
Durumu mezun olarak gözüküyorsa hiçbir problem yok.

Teşekkür ederim. İmzanızdaki bilgilere göre sizin de az kalmış. Şimdiden tebrikler.

Sınav sonuçlarını sonunda "SINAVNOT boşluk TCKN---->8333" e mesaj atarak öğrendik. 1 TL alıyorlar :))

“Sınavlar” sayfasına dön