SEÇMELİ DERSLERDEN HANGİLERİNİ SEÇMELİYİM
SEÇMELİ DERSLERDEN HANGİLERİNİ SEÇMELİYİM
ARKADAŞLAR BENİM PRTAK DERSLERİM BİTTİ. SEÇMELİLERDENDE DİL VE ANLATIMLARI GEÇEN SINAVDA VERDİM. ŞİMDİ HANGİ DERSLERİ SEÇMELİYİM ??? MESELA COĞRAFYA VE BİYOLOJİLER KOLAYMI ?
Re: SEÇMELİ DERSLERDEN HANGİLERİNİ SEÇMELİYİM
Bi cevap verseniz 

-
Coğrafya 1 2 en kolayları eğer hala yeterli kredin olmuyorsa 3 4 te seçebilirsin fakat çalışamıyorum sınavlara direk sınava girip geçebilir miyim dersen onun için birazcı coğrafya altyapın olması gerek
Ayrıca dil 1 2 3 4 ten 70 ve üstü aldıysan bunlarında seçmelilerine girebilirsin
Din soruları da oldukça kolay
Bu arada bence geçmiş soruları çözüp kendini deneyerek hangi seçmelilere girersen geçebileceğini daha kolay kavrarsın
Umarım yardımcı olabilmişimdir, şimdiden başarılar
Ayrıca dil 1 2 3 4 ten 70 ve üstü aldıysan bunlarında seçmelilerine girebilirsin
Bu arada bence geçmiş soruları çözüp kendini deneyerek hangi seçmelilere girersen geçebileceğini daha kolay kavrarsın

Teşekkürler cevap için biraz geç oldu amaSahraGizemKonuk yazdı:Coğrafya 1 2 en kolayları eğer hala yeterli kredin olmuyorsa 3 4 te seçebilirsin fakat çalışamıyorum sınavlara direk sınava girip geçebilir miyim dersen onun için birazcı coğrafya altyapın olması gerek

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ders seçmi daha bitmiş değil, değiştirebilirsiniz ama seçtikleriniz iy yani 4 hafta da iyice çalışırsanız verirsiniz ve İnşallah mezun olursunuz...
Biyoloji-3 kolay ama 7 ve8 i bilmiyorum
Mesela şunlar var İşletme, Sosyoloji kredileri 2 ama kolay dersler...

Biyoloji-3 kolay ama 7 ve8 i bilmiyorum

Mesela şunlar var İşletme, Sosyoloji kredileri 2 ama kolay dersler...

Seçin seçin
Biz kayıt yenilemeyi unuttuk siz ders seçin 

Sonunda hepimiz ölürüz
- rüfeyde
- Doçent
ya arkadaslar bir soru sorcam acil cevap verirseniz sevinirim.Ben kaydımı yaptım derslerimi sectim bende sorun yokta ablamın derslerini ben sececektim unuttum simdi ders secme sayfası kalkmıs peki sorum şu secilmiş olan bu sınavda girecegi dersleri nerden goruntulerim bulamadım ya yardım 

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
H1N1 yazdı:Seçin seçinBiz kayıt yenilemeyi unuttuk siz ders seçin

Ablam ''Ders bilgileri(alınan)'' bölümüne tıkla ordan da ''Dönem Dersleri''ne tıkla ordanda 2014-3 e tıklayınca bu dönem seçilen dersleri çıkar karşınarüfeyde yazdı:ya arkadaslar bir soru sorcam acil cevap verirseniz sevinirim.Ben kaydımı yaptım derslerimi sectim bende sorun yokta ablamın derslerini ben sececektim unuttum simdi ders secme sayfası kalkmıs peki sorum şu secilmiş olan bu sınavda girecegi dersleri nerden goruntulerim bulamadım ya yardım

- rüfeyde
- Doçent
Canım nete hic giremiyorum unv kayıtları basladımı ne yapmam lazım bilgin vardır bana anlatırmısın hic vaktim yok internet icin
3 dönemde mezun olabilirim kacırmak istemiyorum bu seneyi 170 kredim var ve ingilizce 8 sadece kaldı

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Üniversite kayıtları 3 Ağustos başlıyor 6 Ekim'e kadar kaydını yapabilirsin 3. dönem mezun olunuca çıkma belgesi alıp yaparsınrüfeyde yazdı:Canım nete hic giremiyorum unv kayıtları basladımı ne yapmam lazım bilgin vardır bana anlatırmısın hic vaktim yok internet icin3 dönemde mezun olabilirim kacırmak istemiyorum bu seneyi 170 kredim var ve ingilizce 8 sadece kaldı

- rüfeyde
- Doçent
sağol canım tercihleri kacırıyormusum az daha
yaptım dun gece hayırlı kandiller 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hayırlı olsunrüfeyde yazdı:sağol canım tercihleri kacırıyormusum az dahayaptım dun gece hayırlı kandiller

Bende 3. Donem mezunum gecen gun yaptim tercihleri fakat kayita yetisebilirmiyim 4 zorunlu dersim var yada ben tekrar ek tercihlerde ercih mi yapicam
Kalan 246 kredi 4 zorunlu ders 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
6 Ekim'e kadar kayıt yaptırabilirsin canım. 3. dönem sınavı sonuçlarından sonra mezun olursan ve diplomanı halen almamışsan çıkma belgesi ile kaydını yapabiliyorsun sorun olmaz merak etme hayatımatesates yazdı:Bende 3. Donem mezunum gecen gun yaptim tercihleri fakat kayita yetisebilirmiyim 4 zorunlu dersim var yada ben tekrar ek tercihlerde ercih mi yapicam

Sen cansin ya cok tsekkur ederimmm tatlmmm sende olmasan naparm 

Kalan 246 kredi 4 zorunlu ders