krediler?
krediler?
örgün eğitimde oys ile verdiğim derslerin kredisi aöl e işleniyor mu? birde ilk dönem kalıp 2. dönem geçer not almama rağmen kaldığım derslerin kredisi yansıyor mı? örneğin edebiyatım ilk dönem 30'du 2. dönem 55 aldım ama ortalmasından olayı geçemedim.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: krediler?
Malesef geçemediğiniz için açıklisede tekrardan o dersleri seçip sınavına gireceksiniz...cali yazdı:örgün eğitimde oys ile verdiğim derslerin kredisi aöl e işleniyor mu? birde ilk dönem kalıp 2. dönem geçer not almama rağmen kaldığım derslerin kredisi yansıyor mı? örneğin edebiyatım ilk dönem 30'du 2. dönem 55 aldım ama ortalmasından olayı geçemedim.
Köylü Kızı yazdı:Malesef geçemediğiniz için açıklisede tekrardan o dersleri seçip sınavına gireceksiniz...cali yazdı:örgün eğitimde oys ile verdiğim derslerin kredisi aöl e işleniyor mu?
birde ilk dönem kalıp 2. dönem geçer not almama rağmen kaldığım derslerin kredisi yansıyor mı? örneğin edebiyatım ilk dönem 30'du 2. dönem 55 aldım ama ortalmasından olayı geçemedim.
iki soru içinde geçerlimi bu cevap?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
oys nedir onu pek anlamadım. Eğer mesleki lisedeyseniz mesleki derslerin kredisi açıklisede hesaplanmıyor yani geçerli değil. Zaten vermediğiniz dersin kredisini alamadığınız için de tekrar o dersi seçmek zorundasınız... 

eskıden vardı. şuanda yok. açılımı ortalama yükseltme sınavı. kaldığın dersleri okul bitince veriyordun. yada karne ortalamanı yükseltmek için.Köylü Kızı yazdı:oys nedir onu pek anlamadım. Eğer mesleki lisedeyseniz mesleki derslerin kredisi açıklisede hesaplanmıyor yani geçerli değil. Zaten vermediğiniz dersin kredisini alamadığınız için de tekrar o dersi seçmek zorundasınız...
sağol buarada 4 gündür aklımdaki her soruya cevap verdin