Mezuniyet İncelemesi
-
Mezuniyet İncelemesi
Merhabalar Bugünden İtibaren Sistemde Mezuniyet İncelemesinde Gözüküyorum Mezuniyet İncelemesi Ne Kadar Sürer?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Mezuniyet İncelemesi
Merhaba
Ben sınav sonuçları açıklandıktan hemen sonra incelemeye alındım 4-5 gün sonra ''mezun'' yazmaya başladı. Yani inceleme biter bitmez sizde de 'mezun' yazısı yazar...
Ben sınav sonuçları açıklandıktan hemen sonra incelemeye alındım 4-5 gün sonra ''mezun'' yazmaya başladı. Yani inceleme biter bitmez sizde de 'mezun' yazısı yazar...

olan var olmayan var imreniyorum valla kredileri tamamlamama ragmen bende daha aktif yazıyor 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Mezuniyet şartlarını taşıyorsanız ve halen ''aktif'' görünüyorsanız, kaydınızın bulunduğu Halk eğitim'e gitmeniz gerekiyor sanırım...hsynbrgz yazdı:olan var olmayan var imreniyorum valla kredileri tamamlamama ragmen bende daha aktif yazıyor

Herseyi yaptim hepsi birbirinin üzerine atiyor okul 147 yi ara diyor 147 arıyom okula sor işlemlerini onlar yapiyor diyor buraya konu açmıştım bimeri aramamı söylemiştiniz aradım 147 ara onlar bakıyor egitim işlerine diyor artık yoruldum bekliyorumKöylü Kızı yazdı:Mezuniyet şartlarını taşıyorsanız ve halen ''aktif'' görünüyorsanız, kaydınızın bulunduğu Halk eğitim'e gitmeniz gerekiyor sanırım...hsynbrgz yazdı:olan var olmayan var imreniyorum valla kredileri tamamlamama ragmen bende daha aktif yazıyor![]()

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
kredi bilgilerinizin resmini atarmısınız, belkide mezun değilsiniz...hsynbrgz yazdı:Herseyi yaptim hepsi birbirinin üzerine atiyor okul 147 yi ara diyor 147 arıyom okula sor işlemlerini onlar yapiyor diyor buraya konu açmıştım bimeri aramamı söylemiştiniz aradım 147 ara onlar bakıyor egitim işlerine diyor artık yoruldum bekliyorumKöylü Kızı yazdı:Mezuniyet şartlarını taşıyorsanız ve halen ''aktif'' görünüyorsanız, kaydınızın bulunduğu Halk eğitim'e gitmeniz gerekiyor sanırım...hsynbrgz yazdı:olan var olmayan var imreniyorum valla kredileri tamamlamama ragmen bende daha aktif yazıyor![]()
![]()
http://i.hizliresim.com/XvQ9Qk.png Buyrun bilgim burda her türlü mezunum
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Eee yüzyüze eğitim Hayır diye yazıyor..? Ama onun Evet yazması lazımki mezun olasınız, Siz eğer tamamladıysanız yüzyüze eğitimi kaydınızın bulunduğu Halk eğitim merkezi ile tekrar bi görüşün sorun onlarda olabilir... Veya tamamlamadıysanız tamalamanız lazımhsynbrgz yazdı:http://i.hizliresim.com/XvQ9Qk.png Buyrun bilgim burda her türlü mezunum

Tamamladım ama yazmıyor işte okumadik gecmedik ders kalmadı bitti hepsi tamam pazartesi ugruyim o zaman HEM eKöylü Kızı yazdı:Eee yüzyüze eğitim Hayır diye yazıyor..? Ama onun Evet yazması lazımki mezun olasınız, Siz eğer tamamladıysanız yüzyüze eğitimi kaydınızın bulunduğu Halk eğitim merkezi ile tekrar bi görüşün sorun onlarda olabilir... Veya tamamlamadıysanız tamalamanız lazımhsynbrgz yazdı:http://i.hizliresim.com/XvQ9Qk.png Buyrun bilgim burda her türlü mezunum![]()
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hadi hayırlısı olsun İnşallahhsynbrgz yazdı: Tamamladım ama yazmıyor işte okumadik gecmedik ders kalmadı bitti hepsi tamam pazartesi ugruyim o zaman HEM e