Şeker gibi bir bayram olsun İnşallah...

Teşekkür ederim. Benim bayramım her zamanki gibi sıkıcıydı bu senede öyle oldutebessümm yazdı:seninde tatlım![]()
![]()
![]()
![]()
neden canımKöylü Kızı yazdı:Teşekkür ederim. Benim bayramım her zamanki gibi sıkıcıydı bu senede öyle oldutebessümm yazdı:seninde tatlım![]()
![]()
![]()
![]()
Ben normalde hep evde geçiririm bayramı, ilkez Dedemgillere 2 saatliğine gittim sonra gerisi hep evde yalnız ve sıkıcı idi.tebessümm yazdı:neden canımKöylü Kızı yazdı:Teşekkür ederim. Benim bayramım her zamanki gibi sıkıcıydı bu senede öyle oldutebessümm yazdı:seninde tatlım![]()
![]()
![]()
![]()
benimki de çok kötü geçti
![]()
tebessümm yazdı:öptüm bileo da seni öpüyor canım
![]()
![]()
ben hep evde ve hasta geçti birde uyku ilacı almıştım
ne oldu hiç hatırmamıyorum
eşim bana kahvaltı hazırlamışama uykulu uykulu ne yaptım bilmiyorum
![]()
![]()
![]()
Ben bu yıl tercih yapmadım seneye tekrar YGSye gireceğim hayırlısıyla...atesates yazdı:Hayirli baramlar arkadaslarr bayraminiz mubarek olsnmezun olan aramizda cok kisi var bu donem eminim cogu kisi uniye gidecek tercihler yapildi ben yeni konu acmayi hic bulamadim bu site guncellendikten sonra okul bitcek halendaha bulamadim yani sizden ricam kzlar tercihler aciklandiginda yeni bi konu acalim belki ayni uniye duserz bellimi olur hepinizi opuyrm
iyiyim tatlımKöylü Kızı yazdı:tebessümm yazdı:öptüm bileo da seni öpüyor canım
![]()
![]()
ben hep evde ve hasta geçti birde uyku ilacı almıştım
ne oldu hiç hatırmamıyorum
eşim bana kahvaltı hazırlamışama uykulu uykulu ne yaptım bilmiyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
kuzum benim çok seviyom Zeyneb'i yaaa
![]()
Geçmiş olsun şimdi iyisin dimi?
Ben düz aöl okuyordum, mezun oldum, YGSden iyi bir puan alamadm malesef seneye tekrar gireceğim İnşallah hayırlısıyla, bende tercihlerim arasında İstanbul üniv. vardı İnşallah oraya gidersen ona göre bende seçerim belki Allah'ın izniyle İnşallahatesates yazdı:Canim sen mesleki acik lise degilmisin bolum ne senin ben ygs ye girdim fakat iyi puan alamadim sinavsiz gecis hakkimi kullanarak tercih yaptim en cok istanbul universitesi olsun istiyrum bakalm ksmet kazandigimda haber veririm nereyi kazandgmi tercihlerin arasinda orayida tutarsin cokta sevinirim