Örgün eğitimde kalınan ders için (fakat ortalamayla geçtiğim için bir sıkıntı olmadı) açıköğretime geçince tekrar sınava girmek gerekir mi?
Edit: kaldığım ders seçmeli olarak gözüküyor.
http://prntscr.com/7uxsgg
Kalınan Ders
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Kalınan Ders
Kaçıncı sınıfsınız?hellyeee yazdı:Örgün eğitimde kalınan ders için (fakat ortalamayla geçtiğim için bir sıkıntı olmadı) açıköğretime geçince tekrar sınava girmek gerekir mi?
Edit: kaldığım ders seçmeli olarak gözüküyor.
Seçmeli ise sorun yok tekrar vermek zorunda değilsiniz...
11. sınıfı bitirdim. Seçmeli matematik olarak gözüküyor.
Ortamaniz tutarak sinifi gectiyseniz o ders siliniyor yani aol deyisiyle muaf oluyorsunuz o yuzden vermenize gerek yok diye biliyrm
Kalan 246 kredi 4 zorunlu ders 

inşallah öyledir yaatesates yazdı:Ortamaniz tutarak sinifi gectiyseniz o ders siliniyor yani aol deyisiyle muaf oluyorsunuz o yuzden vermenize gerek yok diye biliyrm
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Tamam o zaman o dersi tekrardan vermek zorunda değilsin, yani açıklisede de seçmeli olarak görünür sorun olmayacak merak etmeyiniz..hellyeee yazdı:11. sınıfı bitirdim. Seçmeli matematik olarak gözüküyor.

Çok teşekkür ederim valla kaç gündür aklıma takılmıştı.Köylü Kızı yazdı:Tamam o zaman o dersi tekrardan vermek zorunda değilsin, yani açıklisede de seçmeli olarak görünür sorun olmayacak merak etmeyiniz..hellyeee yazdı:11. sınıfı bitirdim. Seçmeli matematik olarak gözüküyor.