il veya ilçe milli egitime başvur bence.Basketball0606 yazdı:Selam arkadaşlar ben 8 sene sonunda bu sene tüm kredilerimi zorunlu derslerimi ve yüz yüzedeki zorunlu derslerimi tamamladım üniversite sınavına girdim istediğim bölümü kazandım sayılır tercih sonuçlarını bekliyorum. fakat aol sitesinde yüz yüze eğitim tamamlandı mı sorusuna hayır yazıyor öğrencilik durumu aktif yazıyor. okulu arıyorum bilgi alamıyorum hoca izinde diyo. E üniversite kayıtlarına 13 gün kaldı nerde diploma ? nerde mezuniyet ? 147'yi aradım dilekçe verdim eğer ki bu okul ya da yetkililer yüzünden 1 senem daha giderse ve kazandığım okula gidemezsem alayını mahkemede süründürürüm böyle sorumsuzluk olamaz 1 yıl boyunca boşuna mı üniversite sınavına çalıştık herkesin tamamlanmış benimki tamamlanmamış ve hala bilgi vermiyolar. benimle aynı durumda olan var mı arkadaşlar ?![]()
![]()
![]()
hsynbrgz yazdı:il veya ilçe milli egitime başvur bence.Basketball0606 yazdı:Selam arkadaşlar ben 8 sene sonunda bu sene tüm kredilerimi zorunlu derslerimi ve yüz yüzedeki zorunlu derslerimi tamamladım üniversite sınavına girdim istediğim bölümü kazandım sayılır tercih sonuçlarını bekliyorum. fakat aol sitesinde yüz yüze eğitim tamamlandı mı sorusuna hayır yazıyor öğrencilik durumu aktif yazıyor. okulu arıyorum bilgi alamıyorum hoca izinde diyo. E üniversite kayıtlarına 13 gün kaldı nerde diploma ? nerde mezuniyet ? 147'yi aradım dilekçe verdim eğer ki bu okul ya da yetkililer yüzünden 1 senem daha giderse ve kazandığım okula gidemezsem alayını mahkemede süründürürüm böyle sorumsuzluk olamaz 1 yıl boyunca boşuna mı üniversite sınavına çalıştık herkesin tamamlanmış benimki tamamlanmamış ve hala bilgi vermiyolar. benimle aynı durumda olan var mı arkadaşlar ?![]()
![]()
![]()