akıl verin ne olur ne yapıcam. ?

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ofkanka
Yardımcı Asistan

akıl verin ne olur ne yapıcam. ?

Mesaj gönderen ofkanka » 17 Tem 2015, 02:02

arkadaşlar kitapları alıyorum okuyamıyorum şuan. konsantre olamıyorum. daha 75 kredim var. erken bitmesini erken birebir üniversite istiyorum. arada konsantre oluyorum okuyorum arada konsantre olamıyorum okuyamıyorum hiç kaç gün geçti. 24 23 gün var 13 ders var. ne yapıcam nasıl çalışmalıyım tam kredi almalıyım her zaman yardım edin.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: akıl verin ne olur ne yapıcam. ?

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 17 Tem 2015, 06:40

Hayatım öncelikle şu stresi üzerinden atmalısın, çok fazla geriliyosun. 20 günde 13 derse çalışailirsin ve tam kredi alabilirsin tai bunun için kendine güvenmen lazım istekli olmaya çalış, odaklanmaya çalış, hedefini düşün, üniversite hayallerini düşün.
Bak yapabilirsin gerçekten :gul:

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Mesaj gönderen missguard » 22 Tem 2015, 15:28

Hepsini kitaptan çalışmaya çalışırsanız bitiremeyebilirsiniz. Ama seçtiğiniz dersler göre geçmek için çalışmanızı ayarlayanilirismiz. Hepimiz aynı durumdayız az zaman çok ders var :D Hangi dersleri aldınız? :)

Kullanıcı avatarı
atesates
Uzman

Mesaj gönderen atesates » 22 Tem 2015, 18:15

Oncelikle zor derslerden gunluk calis bot cikar calis unite unite cali ve kitaptaki sorulari coz ayrica o dersin gecmis donemdeki testlerinide coz kalma ihtimalin cok dusuk o dersten bende kendime hic guvenmiyordum ama calisinca gercekten gectigine sen bile inanamiyorsun :26:
Kalan 246 kredi 4 zorunlu ders :roll:

“Sınavlar” sayfasına dön