akıl verin ne olur ne yapıcam. ?
akıl verin ne olur ne yapıcam. ?
arkadaşlar kitapları alıyorum okuyamıyorum şuan. konsantre olamıyorum. daha 75 kredim var. erken bitmesini erken birebir üniversite istiyorum. arada konsantre oluyorum okuyorum arada konsantre olamıyorum okuyamıyorum hiç kaç gün geçti. 24 23 gün var 13 ders var. ne yapıcam nasıl çalışmalıyım tam kredi almalıyım her zaman yardım edin.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: akıl verin ne olur ne yapıcam. ?
Hayatım öncelikle şu stresi üzerinden atmalısın, çok fazla geriliyosun. 20 günde 13 derse çalışailirsin ve tam kredi alabilirsin tai bunun için kendine güvenmen lazım istekli olmaya çalış, odaklanmaya çalış, hedefini düşün, üniversite hayallerini düşün.
Bak yapabilirsin gerçekten
Bak yapabilirsin gerçekten

Hepsini kitaptan çalışmaya çalışırsanız bitiremeyebilirsiniz. Ama seçtiğiniz dersler göre geçmek için çalışmanızı ayarlayanilirismiz. Hepimiz aynı durumdayız az zaman çok ders var
Hangi dersleri aldınız? 

Oncelikle zor derslerden gunluk calis bot cikar calis unite unite cali ve kitaptaki sorulari coz ayrica o dersin gecmis donemdeki testlerinide coz kalma ihtimalin cok dusuk o dersten bende kendime hic guvenmiyordum ama calisinca gercekten gectigine sen bile inanamiyorsun 

Kalan 246 kredi 4 zorunlu ders