Merhaba arkadaşlar,
Son sınavla mezun oldum ayrıca üniversite için tercih yapıcam o yüzden diplomamı olabildiğince çabuk almam gerek. Yalnız bazı diplomaların ankarada bazılarının kayıtlı olduğumuz bölgede olduğunu öğrendim fakat neye göre ayırdıklarını bilmiyorum. AOL a 3 yıl önce kaydoldum. Bilginiz varsa;
diplomam kendi semtimde mi yoksa ankarada mıdır?
kendi semtimdeyse ne kadar sürede ankaradaysa ne kadar sürede testlim alabilirim?
Şimdiden teşekkürler.
DİPLOMA
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: DİPLOMA
Merhaba, Hayırlı olsun
Diplomalarımız Ankara'da hazırlanıp sonra Halk eğitim merkezlerine gönderiliyor. 2. dönem mezun olanların diplomaları hazırlanıyor ve tahminen 1 ay kadar sonra alabileceğiz.. Üniversite kayıtları için diplomanız daha gelmemişse Halk eğitimden çıkma belgesi alıp kaydınızı yapabilirsiniz...

Diplomalarımız Ankara'da hazırlanıp sonra Halk eğitim merkezlerine gönderiliyor. 2. dönem mezun olanların diplomaları hazırlanıyor ve tahminen 1 ay kadar sonra alabileceğiz.. Üniversite kayıtları için diplomanız daha gelmemişse Halk eğitimden çıkma belgesi alıp kaydınızı yapabilirsiniz...

-
Re: DİPLOMA
çok teşekkür ederim gerçekten aol iletişimi arayıp sormak istemiyorum çünkü cevap veremiyorlar sürekli olarak önlerine konmuş konuyla ilgili yazıları okuyorlar o yuzdende sorun yasıyorum beni uğraşmak zorunda bırakmadığınız için tekrar tesekkürlerKöylü Kızı yazdı:Merhaba, Hayırlı olsun![]()
Diplomalarımız Ankara'da hazırlanıp sonra Halk eğitim merkezlerine gönderiliyor. 2. dönem mezun olanların diplomaları hazırlanıyor ve tahminen 1 ay kadar sonra alabileceğiz.. Üniversite kayıtları için diplomanız daha gelmemişse Halk eğitimden çıkma belgesi alıp kaydınızı yapabilirsiniz...![]()