DİPLOMA

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
SahraGizemKonuk

DİPLOMA

Mesaj gönderen SahraGizemKonuk » 09 Tem 2015, 02:32

Merhaba arkadaşlar,
Son sınavla mezun oldum ayrıca üniversite için tercih yapıcam o yüzden diplomamı olabildiğince çabuk almam gerek. Yalnız bazı diplomaların ankarada bazılarının kayıtlı olduğumuz bölgede olduğunu öğrendim fakat neye göre ayırdıklarını bilmiyorum. AOL a 3 yıl önce kaydoldum. Bilginiz varsa;
diplomam kendi semtimde mi yoksa ankarada mıdır?
kendi semtimdeyse ne kadar sürede ankaradaysa ne kadar sürede testlim alabilirim?
Şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: DİPLOMA

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 09 Tem 2015, 04:43

Merhaba, Hayırlı olsun :11:
Diplomalarımız Ankara'da hazırlanıp sonra Halk eğitim merkezlerine gönderiliyor. 2. dönem mezun olanların diplomaları hazırlanıyor ve tahminen 1 ay kadar sonra alabileceğiz.. Üniversite kayıtları için diplomanız daha gelmemişse Halk eğitimden çıkma belgesi alıp kaydınızı yapabilirsiniz... :gozkırkma:

SahraGizemKonuk

Re: DİPLOMA

Mesaj gönderen SahraGizemKonuk » 23 Tem 2015, 04:05

Köylü Kızı yazdı:Merhaba, Hayırlı olsun :11:
Diplomalarımız Ankara'da hazırlanıp sonra Halk eğitim merkezlerine gönderiliyor. 2. dönem mezun olanların diplomaları hazırlanıyor ve tahminen 1 ay kadar sonra alabileceğiz.. Üniversite kayıtları için diplomanız daha gelmemişse Halk eğitimden çıkma belgesi alıp kaydınızı yapabilirsiniz... :gozkırkma:
çok teşekkür ederim gerçekten aol iletişimi arayıp sormak istemiyorum çünkü cevap veremiyorlar sürekli olarak önlerine konmuş konuyla ilgili yazıları okuyorlar o yuzdende sorun yasıyorum beni uğraşmak zorunda bırakmadığınız için tekrar tesekkürler :)

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön