2015-ÖSYS Sonuçları
- foundreform
- Doçent
2015-ÖSYS Sonuçları
2015 Üniversite tercih sonuçları açıklandı.
Anadolu Üniversitesi-Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünü kazandım.
Sizler nereyi kazandınız?
Anadolu Üniversitesi-Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünü kazandım.
Sizler nereyi kazandınız?
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Re: 2015-ÖSYS Sonuçları
Sağlık kurumları işletmeciliği ama bolume pek sıcak bakmiyorlar
Bu arada hayırlı olsun furkan tebrik ederim

Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK YÖNETİMİ
Sakarya alifuat cebecioglu myo (isletme yonetimi)
Kalan 246 kredi 4 zorunlu ders 

İnşaAllah Bir An Önce Ek Tercihler Açılır. Yerleşemedim. 

"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
Gazi Üniversitesi (Ankara) yabancı dil ögretmenligi 

- foundreform
- Doçent
Teşekkür ederim,sende kazanmışsın hayırlı olsun.Benim tercih ettiklerim arasında sağlık kurumları işletmeciliği bölümü vardı.cemre2013 yazdı:Sağlık kurumları işletmeciliği ama bolume pek sıcak bakmiyorlar![]()
TeşekkürlerNarbe yazdı:Tebrikler canısı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
Canerimo tercih yaparken 30 unuda doldur bos birakma sana tavsiyem cogu bos birakiyo umarim ek tercihlerde yerlesirsin benm gecen sene cogu arkadsim ek tercihlerde yerlesti bende agiz ve dis sagligi istyrdum 17 tercihm cikti isletme yonetmi ve sakaryada o kadar kararsizimki gitsemmi seneye tekrar mi tercih yapsam die ve yazarkende ilk tercihlerin arasinda ozel uniler tam burslu olanlar olsun ama onlarin kontenjani cok az o yuzden devlet unilerine bak eger uzak biyerde okumayida gozune kestirdiysen

Benim ygs 2 puanım 198 di Tıbbi laboratuvar yazdım başa taban puanı 199 olanı yazdım yerleşemedim bu nasıl bi sistem ya
Sizce ek tercihlerde bu bölüme yerleşirmiyim
Benim obp puanim 305 di buro yonetimi okuydum dallarnda agiz ve dis sagligida vardi ve puanlarim yetiodu hic 305 in ustunde tercih yapmadim ama istanbul ici cikmamis sakarya cikti ve hic cikmaz dedim yer cikmis sans yani beye gore seciolar cozemedim

bu sene katılıma bağlı olarak puanlar arttı, kontenjanlar çoğaltılacakken iyice azaldı, tm bölümler için hukuk yer değiştirdi sıralamalar birbirine girdi, en iyisi 1 yıl beklemek aslında
Mezun
Btlbtl benimde obp puanim 305 idi en basa agiz ve dis sagligi yazdim gelisim universtesi ama kotenjabi 4 tu sinavsiz gecis kotenjani yinede sasimi denemek amacli yazdim hatta gelimin puanida 290 falandi yanls hatrlamiyorsam arada benmde cok fark var punim o bolume gore yerlesecek duzeydeydi ama bu yerlestrmenin oncelikleride var senin hangi yilda mezun olduguna bakiolar kac kisi tercih etmis yada sectgin okulun kotenjani be kadar mesela seninkide benm gbi saglik bolumu istiyrmussun yazmissinda ama onceligi saglik cikislarina vermislerdir bidahaki tercihlerini cok tut hatta okulda hocalara dansarakta yapabilirsin ck iyi olur tecrubesiz tercihte de gercekten yerlesemeyenler oluyo birinden yardm almani tavsiye ederim