Açık Öğretim En Fazla kaç sene bitirilebilir ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
YunusEmre53
Yardımcı Asistan

Açık Öğretim En Fazla kaç sene bitirilebilir ?

Mesaj gönderen YunusEmre53 » 22 Tem 2015, 20:09

Herkese merhaba bugünlerde kafamda takılan bir soru var Açık öğretim lise'yi en fazla kaç senede yada kaç dönemde bitirmemiz gerek ?

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: Açık Öğretim En Fazla kaç sene bitirilebilir ?

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 22 Tem 2015, 23:11

YunusEmre53 yazdı:Herkese merhaba bugünlerde kafamda takılan bir soru var Açık öğretim lise'yi en fazla kaç senede yada kaç dönemde bitirmemiz gerek ?
Merhaba Yunusemre... Şöyle bir örnek vereyim; benim bir tanıdığım var 2006'dan beri açıklise okuyor ve halen mezun olmadı. Burdan şunu çıkarabiliriz demekki açıklisenin sınırı yok ama zaman kaybı ne kadar erken bitirirsen Üniversiteye o kadar erken gidersin :gozkırkma: Diploma notunu da düşünürsek çalışıp yüksek notlar alırsan hem erken bitirirsin hem de diploma notun iyi olur :sinsi: Bence uzatmaya hiiiç gerek yok çalışıp bitirmeye bak.. :gozkırkma:

Kullanıcı avatarı
power6
Uzman
İletişim:

Mesaj gönderen power6 » 24 Tem 2015, 22:37

istersen 20 yılda bitir :) ama dönemin ilerdedikçe öğrencilik hakların ve askerlik tecili gibi işlemleri yapamıyorsun
Mezun

YunusEmre53
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen YunusEmre53 » 26 Tem 2015, 16:19

Kredimiz felan düşermi peki ?

Realsteel
Acemi

Mesaj gönderen Realsteel » 26 Tem 2015, 19:44

Kredin düşmez.Sınavlara ders notlarından ya da çıkmış sorularından çalışabilirsin.
Ayrıca yaşın 18 yada üzeri ise bir sene içinde üç kere sınav olabiliyorsun.Altında ise 2 diye biliyorum.Şimdi girdiğin her sınavdan başarılı olarak 45 aldığını düşünsek bir sene içinde 105 kredi alabilirsin.Tamamen her şey sana bağlı ama bitirmek için gerekli bir dönem okumak gerektiğini de biliyorum.Sen iyice araştır istersen :)
Toplam Kredi : 200
Zorunlu Ders : 0

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön