2016 YGS Hazırlananlar
2016 YGS Hazırlananlar
Şöyle beride toplanalım, ne zaman çalışmaya başlayacaksınız, bölüm veya puan hedefiniz nedir?
Mezun
Re: 2016 YGS Hazırlananlar
BEN AÇACAKTIM BU KONUYU. KÜSTÜM.
Ray malifalitiko
ray şalimalitiko
Loyloyloyloy
la la la la
Ma ma ma ma
Sâ ma ma ma
loy loy loy loy loy
"16 mezunu, 87.5 ortalama
Grafik Tasarım öğrencisi
ray şalimalitiko
Loyloyloyloy
la la la la
Ma ma ma ma
Sâ ma ma ma
loy loy loy loy loy
"16 mezunu, 87.5 ortalama
Grafik Tasarım öğrencisi

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ben seneye 2016 YGS ye gireceğim, çalışmaya Haziran'dan başladım, alanım MF olduğu için ağırlık olarak Matematiğe çalışıyorum. İstediğim bölüm Mimarlık/Mühendislik, yani Mimar, İnşaat Müh. Bilgisayar Müh. Elektrik-Elektronik Müh. Harita Müh. ... gibi meslekler var kafam da ama önceliğim Mimarlık tabi... Puan olarak Ankara'dan bir üniversiteyi tutturmak, İnşallah tuttururum...
Başka İstanbul olabilir, Eskişehir, Konya, Bolu, Bursa Kayseri, Sivas olabilir...

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Kızma canım, sende bununla ilgili farklı bir konu açarsın, olmaz mı???ampacı yazdı:BEN AÇACAKTIM BU KONUYU. KÜSTÜM.

Ben daha pek çalısamadım insallah sınavdan sonra
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Antrenmanlara başlayıp önceden bitirmelisin.la tahzen yazdı:Ben daha pek çalısamadım insallah sınavdan sonra

-
- Asistan
- İletişim:
Hedef ÇOGRAFYA ÖĞRETMENLİĞİ.
Ygs pek sallamayın LYS KASTIRIN günde 6 saat lys 2 saat ygs buna dikkat.
bana gümüşhane tarih geldi ama gitmeyecem eee puanın kırılır diyeceksiniz yok kırılmıyor eğer 6 ekime kadar mezun olamazsam ve ve üniversiteye kayıt olamazsam bir sonraki yıl puan kırılmıyor ama dikkat mezun olamadıgın için kayıt olamazsan.
ve ben aptal gibi varsa yoksa ygs çalıştım lys yüzüne bile bakmadım
Ygs pek sallamayın LYS KASTIRIN günde 6 saat lys 2 saat ygs buna dikkat.
bana gümüşhane tarih geldi ama gitmeyecem eee puanın kırılır diyeceksiniz yok kırılmıyor eğer 6 ekime kadar mezun olamazsam ve ve üniversiteye kayıt olamazsam bir sonraki yıl puan kırılmıyor ama dikkat mezun olamadıgın için kayıt olamazsan.
ve ben aptal gibi varsa yoksa ygs çalıştım lys yüzüne bile bakmadım
1 hafta sonra matematik ağırlıklı çalışmaya başlayacağım.
Hedef: İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi. İnşallah herkes istediği yerleri kazanır.
Yalnız anlayamadığım birkaç şey var. Açıköğretim lisesinde herkesin girmesi zorunlu mu yoksa kredisini tamamlamayanlar mı giriyor?
Ayrıca ben bu sene 12. sınıfta açık liseye geçeceğim. 1. dönem sınavlarından sonra mezuniyet kredisine ulaşırsam hemen mezun olur muyum yoksa 2. 3. dönem sınavlarına da girer miyim?
11. sınıf notlarım bunlar:
http://prntscr.com/7z7mvu 10. ve 9. sınıf notlarımda hemen hemen aynıydı ortalama olarak.
Bunlara göre hangi dersleri seçsem kolayca geçebilirim?
Konuyu dağıttım kusura bakmayın. İlk defa geçeceğim pek bir şey bilmiyorum.
Hedef: İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi. İnşallah herkes istediği yerleri kazanır.
Yalnız anlayamadığım birkaç şey var. Açıköğretim lisesinde herkesin girmesi zorunlu mu yoksa kredisini tamamlamayanlar mı giriyor?

Ayrıca ben bu sene 12. sınıfta açık liseye geçeceğim. 1. dönem sınavlarından sonra mezuniyet kredisine ulaşırsam hemen mezun olur muyum yoksa 2. 3. dönem sınavlarına da girer miyim?
11. sınıf notlarım bunlar:
http://prntscr.com/7z7mvu 10. ve 9. sınıf notlarımda hemen hemen aynıydı ortalama olarak.
Bunlara göre hangi dersleri seçsem kolayca geçebilirim?
Konuyu dağıttım kusura bakmayın. İlk defa geçeceğim pek bir şey bilmiyorum.
İlk onu başlıyıp bitiricem sınavdan sonra sadece onun üzerini düşücem 2 ay boyuncaKöylü Kızı yazdı:Antrenmanlara başlayıp önceden bitirmelisin.la tahzen yazdı:Ben daha pek çalısamadım insallah sınavdan sonraGünde en az 2-3 saatini ver..

Ayrıca Benim hedefim PDR

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Fıstık gibi bölümla tahzen yazdı:Ayrıca Benim hedefim PDR![]()
![]()

ben kararsızım 2016 3. dönem mezun oluyorum bir aksilik çıkmazsa
bir yıl ara vermeyi düşünüyorum eğer çalışmaya başlarsam önceliğim matematik.
ben lys ye çalışmayı düşünüyorum ygs den daha zormuş
hedefim doktorluk tu ama şuan kafam karışık

bir yıl ara vermeyi düşünüyorum eğer çalışmaya başlarsam önceliğim matematik.
ben lys ye çalışmayı düşünüyorum ygs den daha zormuş

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3

İnşAllah ablacım seninde buraya mimarlığı kazanıp paylaştığın günleri görürüz insallahKöylü Kızı yazdı:Fıstık gibi bölümla tahzen yazdı:Ayrıca Benim hedefim PDR![]()
![]()
İnşallah olur

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Peki ya sen..? Hedefin nedir..?power6 yazdı:Şöyle beride toplanalım, ne zaman çalışmaya başlayacaksınız, bölüm veya puan hedefiniz nedir?
ben sizi takip ediyorum sinsi sinsiKöylü Kızı yazdı:Peki ya sen..? Hedefin nedir..?power6 yazdı:Şöyle beride toplanalım, ne zaman çalışmaya başlayacaksınız, bölüm veya puan hedefiniz nedir?

Mezun