Mezuniyet incelemem bitmemiş MAĞDURUM (ACİL YARDIM)
Mezuniyet incelemem bitmemiş MAĞDURUM (ACİL YARDIM)
Merhaba arkadaşlar en son yapılan 2. dönem sınav sonucunda 199 kredi alarak mezuniyete hak kazandım. Fakat aol sisteminde halen mezuniyet incelemesinde olan öğrenci olarak gözükmekteyim. Çıkış ya da mezuniyet belgesi alamadığım için kazanmış olduğum üniversiteye kayıt yaptıramıyorum. Üniversite 3/7 ağustos arası kayıt yaptırmazsanız hakkınızı kaybedeceksiniz diyor. Bu mezuniyet incelemesi denen saçmalık ne kadar sürer? (yaklaşık 1 aydır sistemde öyle yazıyor) Bu süre zarfında mezun edilemezsem üniversitem boşamı gitmiş olacak? Lütfen Acil yardımlarınızı bekliyorum. (ÖSYM nin sisteminde e okul dan bilgilerimi güncellediğimde mezun olarak görülüyorum. Ama aol sisteminde halen mezun yerine mezuniyet incelemesinde olan öğrenci yazıyor. Çok panikledim ACİL YARDIM LÜTFEN)
Re: Mezuniyet incelemem bitmemiş MAĞDURUM (ACİL YARDIM)
Halk eğtime de git bir sor.
Bir de şu konuya göz at http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 7e#p166755
Bir de şu konuya göz at http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 7e#p166755
Ray malifalitiko
ray şalimalitiko
Loyloyloyloy
la la la la
Ma ma ma ma
Sâ ma ma ma
loy loy loy loy loy
"16 mezunu, 87.5 ortalama
Grafik Tasarım öğrencisi
ray şalimalitiko
Loyloyloyloy
la la la la
Ma ma ma ma
Sâ ma ma ma
loy loy loy loy loy
"16 mezunu, 87.5 ortalama
Grafik Tasarım öğrencisi

Halk eğitim bekleyin diyor başka da bilgi vermiyor. Bu ne saçma bir durumdur anlamadım.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Merhaba, telaşlanmayınız. ''Mezuniyet İncelemesi'' işlemleri devam ediyormuş, beklemekten başka bir şey yapamazsınız. Ama üniversite kayıtlarına kadar sorun çıkmaz merak etmeyin..eternity_ yazdı:Merhaba arkadaşlar en son yapılan 2. dönem sınav sonucunda 199 kredi alarak mezuniyete hak kazandım. Fakat aol sisteminde halen mezuniyet incelemesinde olan öğrenci olarak gözükmekteyim. Çıkış ya da mezuniyet belgesi alamadığım için kazanmış olduğum üniversiteye kayıt yaptıramıyorum. Üniversite 3/7 ağustos arası kayıt yaptırmazsanız hakkınızı kaybedeceksiniz diyor. Bu mezuniyet incelemesi denen saçmalık ne kadar sürer? (yaklaşık 1 aydır sistemde öyle yazıyor) Bu süre zarfında mezun edilemezsem üniversitem boşamı gitmiş olacak? Lütfen Acil yardımlarınızı bekliyorum. (ÖSYM nin sisteminde e okul dan bilgilerimi güncellediğimde mezun olarak görülüyorum. Ama aol sisteminde halen mezun yerine mezuniyet incelemesinde olan öğrenci yazıyor. Çok panikledim ACİL YARDIM LÜTFEN)

http://www.aol.meb.gov.tr/ogrduyuruoku.php?id=47
- foundreform
- Doçent
Re: Mezuniyet inceleme"m bitmemiş MAĞDURUM (ACİL YARDIM)
"Üniversite 3/7 ağustos arası kayıt yaptırmazsanız hakkınızı kaybedeceksiniz diyor."
Böyle bir şey diyemezler çünkü 6 Ekim e kadar bizlerin kayıt hakkı var.
Böyle bir şey diyemezler çünkü 6 Ekim e kadar bizlerin kayıt hakkı var.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
147 yi arayın, üniversite kayıt işlemi yapacağım işlemi hızlandırın derseniz sizin dosyanız en ön sıraya gelecektir.
Mezun