Lütfen çok acil yardım edin lütfeeen. sinirden ağlayacagım
Lütfen çok acil yardım edin lütfeeen. sinirden ağlayacagım
Benim sadece ingilizce zorunlu dersim kaldı ve üniversitenin ikinci öğretimini kazandım. Ama babam bankaya bir türlü parayı yatıramıyor.bende kayıt olamıyorum. Bunun sebebi açık lise olabilir mi? ya da neden olabilir lütfen yardım edin lütfen
Re: Lütfen çok acil yardım edin lütfeeen. sinirden ağlayacagım
zorunlu derslerden geçmen ya da muaf olman gerekiyor mezun olabilmen için.
Caniko yazdı:zorunlu derslerden geçmen ya da muaf olman gerekiyor mezun olabilmen için.
geçici diploma aldım
ee geçici diploma aldıysan sorun yok bankayla ilgili bir problemdir
vakıf bankada gittik, akbanka da ama ikisinde de kayıt çıkıyor para çıkmıyor. Kanser olacağım strestenCaniko yazdı:ee geçici diploma aldıysan sorun yok bankayla ilgili bir problemdir
yoğunluk vardır stres olma
umarım dediğin gibidir
halk eğitimle konuş istersen ama senle ilgili bir şey olduğunu sanmam
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Kazandığın üniversite ile iletişime geçmelisiniz. Sorunu bildirin size yardımcı olsunlar... Veya başka bir bankaya gidin... 

Köylü Kızı yazdı:Kazandığın üniversite ile iletişime geçmelisiniz. Sorunu bildirin size yardımcı olsunlar... Veya başka bir bankaya gidin...
konuştum senin ekime kadar süren var rahat ol dediler. Üniversiteye geçici mezuniyet kağıdınıda vermene gerek yok dedi ama ben bir türlü emin olamıyoum
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Tamam o zaman rahat olmalısınız. siz bu dönem mezun olduktan sonra kayıt işlemlerine başlarsınız...tugve234 yazdı:Köylü Kızı yazdı:Kazandığın üniversite ile iletişime geçmelisiniz. Sorunu bildirin size yardımcı olsunlar... Veya başka bir bankaya gidin...
konuştum senin ekime kadar süren var rahat ol dediler. Üniversiteye geçici mezuniyet kağıdınıda vermene gerek yok dedi ama ben bir türlü emin olamıyoum