ne zaman mezun olurum?
Re: ne zaman mezun olurum?
HAYIRLI GÜNLER HERKEZE. ŞİMDİ BENDE ÇOK MERAKTAYIM.
EŞİMİN ORT+SEÇMELİ :101 ALAN:140 TOPLAM:241 KREDİSİ VAR 8. DÖNEMDE
MESLEK LİSESİ
BU SON SINAVADA GİRDİ SİZCE MEZUN OLMA İMKANI NEDİR.242 KREDİ DİYOR TOPLAM LAZIM AMA SEÇMELİ+ORT DERSİ ÖNEMLİMİ ZORUNLU DERSİDE YOK.KREDİSİNİ 242 YAPMASI YETERLİ OLUYORMU.SİMDİDEN TESEKKÜR EDERİM.
MESLEK LİSESİ
BU SON SINAVADA GİRDİ SİZCE MEZUN OLMA İMKANI NEDİR.242 KREDİ DİYOR TOPLAM LAZIM AMA SEÇMELİ+ORT DERSİ ÖNEMLİMİ ZORUNLU DERSİDE YOK.KREDİSİNİ 242 YAPMASI YETERLİ OLUYORMU.SİMDİDEN TESEKKÜR EDERİM.
yüz yüze eğitim tamamlandı mı?OZLEM1 yazdı:HAYIRLI GÜNLER HERKEZE. ŞİMDİ BENDE ÇOK MERAKTAYIM.
MESLEK LİSESİ
Mezun
power6 yazdı:yüz yüze eğitim tamamlandı mı?OZLEM1 yazdı:HAYIRLI GÜNLER HERKEZE. ŞİMDİ BENDE ÇOK MERAKTAYIM.
MESLEK LİSESİ
EVET TAMAMLANDI..
power6 yazdı:yüz yüze eğitim tamamlandı mı?OZLEM1 yazdı:HAYIRLI GÜNLER HERKEZE. ŞİMDİ BENDE ÇOK MERAKTAYIM.
MESLEK LİSESİ
EVET TAMAMLANDI..
ortak derslerinin kalmadığını anlayamadım, 8. dönemi diyorsunuz fakat bazı ortak dersler sadece 8. dönem ve sonrası seçilebiliyor, kitapçıktan kontrol yapıp ortak dersleri kalmadığını hala garanti edebiliyorsanız mezuniyete hak kazanır
Mezun
Eğer öğrenci girişi yapıp anasayfayı bizimle paylaşırsanız net bilgiyi verebilirim
Mezun
power6 yazdı:ortak derslerinin kalmadığını anlayamadım, 8. dönemi diyorsunuz fakat bazı ortak dersler sadece 8. dönem ve sonrası seçilebiliyor, kitapçıktan kontrol yapıp ortak dersleri kalmadığını hala garanti edebiliyorsanız mezuniyete hak kazanır
ÖZÜR DİLERİM ŞİMDİ ASILLARINI BAKIP YAZIYORUM
ORTAK SEÇ:101 AOL OKUDUĞU DÖNEM:16
ALAN :140 TOPLAM DÖNEM: 18
TOPLAM:241 KALAN ZORUNLU DERS: 0
YÜZ YÜZE EĞİTİM:EVET
bir arkadaşım maölde onun şifresini isteyip giriş yapıp mezuniyet şartlarına bakıp 5 dakika içinde dönüş yapacağım.
lütfen aynı mesajı ard arda yazmayın.
lütfen aynı mesajı ard arda yazmayın.
Mezun
son 13 kredisi kalmış, eğer bu sınavda 13 kredilik ders başarmışsa mezuniyete hak kazanır. Eğer 12 ve aşağısı kredi kazanmışsa mezuniyet hakkı kazanamaz.OZLEM1 yazdı: ÖZÜR DİLERİM ŞİMDİ ASILLARINI BAKIP YAZIYORUM
ORTAK SEÇ:101 AOL OKUDUĞU DÖNEM:16
ALAN :140 TOPLAM DÖNEM: 18
TOPLAM:241 KALAN ZORUNLU DERS: 0
YÜZ YÜZE EĞİTİM:EVET
ortak+seçmeli: 114 olması gerekiyor yani.
Mezun
PARDON.
BİR ALTINDAKİ YAZIDADA ŞARTLARI DİYE YAZI VAR.
ORT+SEC: 116
OKUTULACAK EN AZ ALAN:132
BAŞARILMASI EN AZ ZORUNLU ALAN KREDİSİ: 126
TOPLAM:242
DÖNEM:8
YÜZ YÜZE EĞİTİM: EVET
ZORUNLU DERS:0

BİR ALTINDAKİ YAZIDADA ŞARTLARI DİYE YAZI VAR.
ORT+SEC: 116
OKUTULACAK EN AZ ALAN:132
BAŞARILMASI EN AZ ZORUNLU ALAN KREDİSİ: 126
TOPLAM:242
DÖNEM:8
YÜZ YÜZE EĞİTİM: EVET
ZORUNLU DERS:0
TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK SAĞOLUN
ORT+SEÇMELİDE ÖNEMLİ YANİ KREDİSİNİ TAMAMLAMASI YETMİYOR:( İNŞALLAH BU SINAVDAN BAŞARIR. TEKRAR ÇOK SAĞOLUN HAYIRLI AKŞAMLAR.
önemli değil arkadaşımın hesabında ortak+seçmeli: 114 olarak gözüküyor bunu anlayamadım bende 
iyi akşamlar umarım bu sınavda mezun olmuştur eşiniz

iyi akşamlar umarım bu sınavda mezun olmuştur eşiniz
Mezun