aynen bende baktım acaba açıklamışlar mı diyede cuma açıklarlar diyo herkes bakalım nolcakrüfeyde yazdı:cevapları açıklayan hiçbir site yok sanırım kitapcıkları aldım nasıl gecer bu hafta şimdi

aynen bende baktım acaba açıklamışlar mı diyede cuma açıklarlar diyo herkes bakalım nolcakrüfeyde yazdı:cevapları açıklayan hiçbir site yok sanırım kitapcıkları aldım nasıl gecer bu hafta şimdi
ben çözdüm mat 3 ü ama pek emin değilimcacali3 yazdı:mat-3ün cevaplar aklında mı acabamissguard yazdı:Bu dönem mat 3ün çoğu sorusu 2014 3 dönem sorularıula aynıydı.. Çoğunu yaptım ama diğerleri i ezberledeydim iyyidi..
3. Oturum 8 ders girdim sözel baya kafam şişti oku oku bitmedi xD
Bu dönem 3 dersten emn değilim.. Tarih 3, Dil ve Anlatım 3, Biyoloji 1
Bunlara hiç çalışamadım :/ son gün bir online çıkmış soru çözdüm..
İnşallahcacali3 yazdı:3 krediyi alırsın ya derst etmeecemre2013 yazdı:Sınava çok yorgun olarak ve hic çalışmadan girdim iyi geçti gibi inşallah da öyledir sadece 3 krediye ihtiyacım var
Kusura bakma geç gördüm biraz mesajını cevap anahtarları da açıklandı gdip kontrol edelim bakalımcacali3 yazdı:mat-3ün cevaplar aklında mı acabamissguard yazdı:Bu dönem mat 3ün çoğu sorusu 2014 3 dönem sorularıula aynıydı.. Çoğunu yaptım ama diğerleri i ezberledeydim iyyidi..
3. Oturum 8 ders girdim sözel baya kafam şişti oku oku bitmedi xD
Bu dönem 3 dersten emn değilim.. Tarih 3, Dil ve Anlatım 3, Biyoloji 1
Bunlara hiç çalışamadım :/ son gün bir online çıkmış soru çözdüm..