2 kere sınava girdim toplam kredi 13 gösteriyor çok kötü değilmi bu ben çok tedirgin oldum şimdifoundreform yazdı:Mezun olmak için 192 kredi ve 8 dönemin olması lazım.
İlk önce ortak dersleri seç.Dil ve anlatım dersi hariç diğer ortak derslerden 3 kez kalınca muaf olursun ama kredisini alamazsın.
Her sınavdan en az 25-30 kredi alsan erkenden bitirirsin.Bir çoğumuz açık liseye sıfırdan başladı,çok üzülecek bir şey yok.Elbet mezun olursun.
Teşekkür ederim.Caniko yazdı:bozma moralini reis diğer dönemler daha iyi çalışırsın iş çalışmaya bakıyor verilen kitaplara çalış iyice nette videolar da oluyor onları izleyebilirsin http://www.aciklise.net burada ders özetleri var onlara çalışsan da olur güzünden büyütme dersleri ama yaparım deyip de tembellik etme Allah yardımcın olsun
Allah yardımcımız olsun kardeşim.wanted yazdı:2 kez sınava giripte 13 kredi aldıysan süper ben mayıs sınavında 5 tane dersten girdim 1 kredi almışım gines rekorlar kitabına gireceğim.![]()
Teşekkür ederim ancak biraz tedirgin oluyorum işte Açık liseye sıfırdan başladımCaniko yazdı:bozma moralini reis diğer dönemler daha iyi çalışırsın iş çalışmaya bakıyor verilen kitaplara çalış iyice nette videolar da oluyor onları izleyebilirsin http://www.aciklise.net burada ders özetleri var onlara çalışsan da olur güzünden büyütme dersleri ama yaparım deyip de tembellik etme Allah yardımcın olsun
Allah yardımcımız olsun kardeşim.wanted yazdı:2 kez sınava giripte 13 kredi aldıysan süper ben mayıs sınavında 5 tane dersten girdim 1 kredi almışım gines rekorlar kitabına gireceğim.![]()
2 kere sınava girdim yarın 3 olacak inşallahmissguard yazdı:ders seçimin ve çalışma düzenini ayarlarsan daha yüksek alırsın..bu 3. dönemin mi olacak?
İnşallah iyi geceler yarın benimde 3. dönem olacak..YunusEmre53 yazdı:2 kere sınava girdim yarın 3 olacak inşallahmissguard yazdı:ders seçimin ve çalışma düzenini ayarlarsan daha yüksek alırsın..bu 3. dönemin mi olacak?
Sınav başlayalı 1 saat olmadan,salonda hiç kimse kalmıyor herkes çıkıyor.missguard yazdı:İnşallah iyi geceler yarın benimde 3. dönem olacak..YunusEmre53 yazdı:2 kere sınava girdim yarın 3 olacak inşallahmissguard yazdı:ders seçimin ve çalışma düzenini ayarlarsan daha yüksek alırsın..bu 3. dönemin mi olacak?
dediğim gibi ders seçimi çok önemli bu dönem mat-biyo dışında sayısal ders seçmedim süre yok diye iyi de yapmışım seçtiklerime bile tam çalışamadım süre çok kısıtlı
Bende ilk yarım saat çıkıyor, sona kaldığımı hiç hatırlamıyorum...foundreform yazdı: Sınav başlayalı 1 saat olmadan,salonda hiç kimse kalmıyor herkes çıkıyor.
Ben genelde sona kalıyorum.Köylü Kızı yazdı:Bende ilk yarım saat çıkıyor, sona kaldığımı hiç hatırlamıyorum...foundreform yazdı: Sınav başlayalı 1 saat olmadan,salonda hiç kimse kalmıyor herkes çıkıyor.