Diploma basimi
Diploma basimi
Merhaba arkadaşlar
2.Dönemde mezun olan tüm öğrencilerin 10 Ağustosta diplomaları basılacakmış acaba basılmış olanların burda"Benimki basılmış" doye yaza bilir mi benim için çok önemli☺☺☺
2.Dönemde mezun olan tüm öğrencilerin 10 Ağustosta diplomaları basılacakmış acaba basılmış olanların burda"Benimki basılmış" doye yaza bilir mi benim için çok önemli☺☺☺
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Diploma basimi
Benimki daha basılmamış malesef, bekliyoruz bizde...
yakınsa halk eğitim gidip sorsana belki gelmiştiraysegül yazdı:Merhaba arkadaşlar
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ben demin sisteme baktım ''diploma nosu almış genel lise öğrencileri'' diye yazmış ve diploma numarası vermişler ama diploma basılmamış
Ay canım simdi baktim benimde ayni şey yazıyor çok heyecanlandim şimdi yarin öbürgün basilir o zaman değil miKöylü Kızı yazdı:Ben demin sisteme baktım ''diploma nosu almış genel lise öğrencileri'' diye yazmış ve diploma numarası vermişler ama diploma basılmamış
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
İnşallah basılır yaa
Daha kimsenin basılmamış galiba belki herkesin basıldıktan sonra basıldı diye görünecekKöylü Kızı yazdı:İnşallah basılır yaa
Arkadaşlar özür dilerim yine bu konuyu açıyorum ama artık normal değil yaaaa bu açık öğretim niye basmıyor bu diplomaları mademki 10 Ağustosta başlamış ise niye hani 7 gün yani bir hafta olmuşta hiç kimsenin basılmadı halaa sizce neyden kaynaklanıyor
benim aöl sayfasında diploma basıldımı :evet yazıyor acaba halk eğitimlere geldimi yarın arayıp soruyum bari
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Benimde Diploma basıldı mı? nin karşısında ''Evet'' yazıyor yani basıldı ama daha Halk Eğitim merkezlerine gönderilmedi....
benimde öğrencilik durumunda mezun yazıyordu.şimdi diploma nosu almış meslek lisesi öğrencileri yazıyor.
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!