bende olmuyo ya neyse tesekkur ettımgardiyan yazdı:https://www.youtube.com/watch?v=Q2dC3C5ULgIcacali3 yazdı:ya bilgisayardan ekran görüntüsü nasıl alıyosunuz ben beceremedim
SONUÇLAR AÇIKLANDI,MEZUNUM :D
Re: SONUÇLAR AÇIKLANDI,MEZUNUM :D
Önemli değilcacali3 yazdı:bende olmuyo ya neyse tesekkur ettımgardiyan yazdı:https://www.youtube.com/watch?v=Q2dC3C5ULgIcacali3 yazdı:ya bilgisayardan ekran görüntüsü nasıl alıyosunuz ben beceremedim

Mesaj ile sınav sonucumu öğrendim. Tek dersim 45. Geçme notu 50 olarak mı kabul ediliyor? Mezun olmak zorundayım.
Dostum aci haberi veren ben olmak iztemezdim ama 50.Bende şı ingilizce 8 lletinden 45 aldım.1 soru daha yapabileydfim kurtarıyodum.Nasiğ değilmiş.
Bu arada mezun olan arkadşıma hayırlı olsun hiç çalıştınmı coğrafya 6-7 ye falan?
Bu arada mezun olan arkadşıma hayırlı olsun hiç çalıştınmı coğrafya 6-7 ye falan?
Geçme notu 45 kardeşimlandonxxx yazdı:Dostum aci haberi veren ben olmak iztemezdim ama 50.Bende şı ingilizce 8 lletinden 45 aldım.1 soru daha yapabileydfim kurtarıyodum.Nasiğ değilmiş.

Geçme notu 45.Kaptan yazdı:Mesaj ile sınav sonucumu öğrendim. Tek dersim 45. Geçme notu 50 olarak mı kabul ediliyor? Mezun olmak zorundayım.
Siz maol demisin dostum eğer 45 olaydı geçen dönemden verdiğim dersler vardı benim.50 ye yükseldi.45 aldım veremedim dersi.Yine 1 umut inşallah 45 dirde ingilizceden kurtulurum yemin ederim nerede oturuyosan 1 kutu lokum yollarım sana
.

AÖL'deyim hocam geçme notu 2015 te 50 olacaklandonxxx yazdı:Siz maol demisin dostum eğer 45 olaydı geçen dönemden verdiğim dersler vardı benim.50 ye yükseldi.45 aldım veremedim dersi.Yine 1 umut inşallah 45 dirde ingilizceden kurtulurum yemin ederim nerede oturuyosan 1 kutu lokum yollarım sana.

İngilizce-8 45 almışım. Üniversiteyi kazandık hala bunlarla uğraşıyoruz arkadaş ya. Mecbur ek sınava kaldık o zaman
Güzel kardeşim geçme notu 45 ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyorsunuzKaptan yazdı:İngilizce-8 45 almışım. Üniversiteyi kazandık hala bunlarla uğraşıyoruz arkadaş ya. Mecbur ek sınava kaldık o zaman

İkinci Dönemde 45 alıp geçemedim diyen arkadaşlar var???
Sen lokum iste hacım şu dersi bi vermiş olim gelir kendi ellerimle bile yediririmgardiyan yazdı:AÖL'deyim hocam geçme notu 2015 te 50 olacaklandonxxx yazdı:Siz maol demisin dostum eğer 45 olaydı geçen dönemden verdiğim dersler vardı benim.50 ye yükseldi.45 aldım veremedim dersi.Yine 1 umut inşallah 45 dirde ingilizceden kurtulurum yemin ederim nerede oturuyosan 1 kutu lokum yollarım sana.
Lokumu hazırla dostum
:D

Yıl olarak 2015'teyiz dostum. Bizim sınavlar 2014/1,2014/2,2014/3 diye geçiyor
Hazırlanmaya başla kardeşimlandonxxx yazdı:Sen lokum iste hacım şu dersi bi vermiş olim gelir kendi ellerimle bile yediririmgardiyan yazdı:AÖL'deyim hocam geçme notu 2015 te 50 olacaklandonxxx yazdı:Siz maol demisin dostum eğer 45 olaydı geçen dönemden verdiğim dersler vardı benim.50 ye yükseldi.45 aldım veremedim dersi.Yine 1 umut inşallah 45 dirde ingilizceden kurtulurum yemin ederim nerede oturuyosan 1 kutu lokum yollarım sana.
Lokumu hazırla dostum
:D
.Amma velakin zaten 2015 teyiz be hacım
.

Yav asıl işin kötüsü şimdi öğrendim herkes 35 kresi seçerken ben hala 30 kredi alıyordum.Ulan Allah'ın işine bak.Niye haberim olmadı anlamadım.Yoksa şu an en ufak bir sıkıntım yoktu.Okadarda aol sitesini takip ederim.Neyse sağlık olsun yine buralara kadar geldik.