Kader deyip geçeceksin dostum.landonxxx yazdı:Yav asıl işin kötüsü şimdi öğrendim herkes 35 kresi seçerken ben hala 30 kredi alıyordum.Ulan Allah'ın işine bak.Niye haberim olmadı anlamadım.Yoksa şu an en ufak bir sıkıntım yoktu.Okadarda aol sitesini takip ederim.Neyse sağlık olsun yine buralara kadar geldik.
Sağol kardeşim düşünmen yeterlilandonxxx yazdı:Allahına kurban olim senin.Meb i aradım az önce yolla adresini birde nasıl lokum seviyon söle bana
.
Yok hacım lütfen yolla özelden falan bide nasıl seviyon fıstıklı fındıklıgardiyan yazdı:Sağol kardeşim düşünmen yeterlilandonxxx yazdı:Allahına kurban olim senin.Meb i aradım az önce yolla adresini birde nasıl lokum seviyon söle bana
.
Hayırlı olsun bu arada:D
Ayıptır ya kardeşlandonxxx yazdı:Yok hacım lütfen yolla özelden falan bide nasıl seviyon fıstıklı fındıklıgardiyan yazdı:Sağol kardeşim düşünmen yeterlilandonxxx yazdı:Allahına kurban olim senin.Meb i aradım az önce yolla adresini birde nasıl lokum seviyon söle bana
.
Hayırlı olsun bu arada:D
.Söz ağızdan bikere çıkar valla içime oturur:D.
Sende bak hacımgardiyan yazdı:Benden günah gitti kardeşim mesaj kutuna bak
Hacı nereyi aradın ne sordun hadi söylelandonxxx yazdı:Sende bak hacımgardiyan yazdı:Benden günah gitti kardeşim mesaj kutuna bak.Nasıl seviyon bide onu yaz
.
Nereyi aradın ne sordun söyle Allah aşkınalandonxxx yazdı:Allahına kurban olim senin.Meb i aradım az önce yolla adresini birde nasıl lokum seviyon söle bana
.
Alo 147 yi aramışlar sanırım...Kaptan yazdı:Nereyi aradın ne sordun söyle Allah aşkınalandonxxx yazdı:Allahına kurban olim senin.Meb i aradım az önce yolla adresini birde nasıl lokum seviyon söle bana
.
Dostum kesin değilmiş ki 147yi aradım. Şuan için kesinleşmiş bir şey yok dedi adam sisteme felan baktılandonxxx yazdı:Allahına kurban olim senin.Meb i aradım az önce yolla adresini birde nasıl lokum seviyon söle bana
.