ingilizceye nasıl çalıştın yaFurkan K. yazdı:
Ben de mezunumŞimdi üniversite kaydı için internetten açıklanmasını mı bekleyeceğiz ve de diplomamız basılacak mı yoksa mezun kağıdı gibi bir şey mi alacağız ?

ingilizceye nasıl çalıştın yaFurkan K. yazdı:
Ben de mezunumŞimdi üniversite kaydı için internetten açıklanmasını mı bekleyeceğiz ve de diplomamız basılacak mı yoksa mezun kağıdı gibi bir şey mi alacağız ?
Daha herkesinkini guncellemediler o yuzden ypksa uc kez gielrince tabikide muafsin sikinti yapma yarina olur olmazsa bile pazartesi kesin oluruzunsaclikel yazdı:Arkadaşlar yardım edin lütfen ingilizce 5-6-7 bu sınavlara 3. Girişim ama ders bilgilerinden baktım muaf gözükmüyorum krediyi tamamladım üniversiteyi kazandım yurt kaydını bile yaptırdım zaten muaf olucam diye ama muaf gözükmüyorum benim ne yapmam lazım güncellenir mi acaba sayfa kafayı yiycem yardım edin lütfen
ben derslere çalışmıyorum online testler yetiyor ama ingilizceye bakmadım bile.altyapım iyi ki lys-5'den girdim ve kazandım.normalde ingilizce notlarım 90 altında olmaz ama 20 soruyu 200 saniye civarında çözmüştüm bir an evvel çıkmak içincacali3 yazdı:ingilizceye nasıl çalıştın yaFurkan K. yazdı: