yardıım. Sınavı geçtiğimi nasıl anlarım. kayıt tipi kayıt yenileme diyor. yani geçemedim mi?
yardıım. Sınavı geçtiğimi nasıl anlarım. kayıt tipi kayıt yenileme diyor. yani geçemedim mi?
Ya ne olur bir söyleyin. Sınav sonuçları nereden öğreniyoruz. notlarımızı yani
Re: yardıım. Sınavı geçtiğimi nasıl anlarım. kayıt tipi kayıt yenileme diyor. yani geçemedim mi?
Yarın 11:00' da açıklanacak.tugve234 yazdı:Ya ne olur bir söyleyin. Sınav sonuçları nereden öğreniyoruz. notlarımızı yani
Re: yardıım. Sınavı geçtiğimi nasıl anlarım. kayıt tipi kayıt yenileme diyor. yani geçemedim mi?
ee herkes açıklandı diyor sonuçlar. Yani ben şimdi mezun oldum mu olamadım mı, nasıl anlayacağım? Kayıt yenileme ne demek? Veremedim mi bu ingilizceyi?Caniko yazdı:Yarın 11:00' da açıklanacak.tugve234 yazdı:Ya ne olur bir söyleyin. Sınav sonuçları nereden öğreniyoruz. notlarımızı yani
https://www.facebook.com/mebaol/posts/941410139250140 Yarın 11:00' da açıklanacak yazıyor. Bazılarına mesaj gelmiş galiba ama ben denedim olmadı. Yarına kadar sabret. Yarın anlayacaksın inşallah.tugve234 yazdı:ee herkes açıklandı diyor sonuçlar. Yani ben şimdi mezun oldum mu olamadım mı, nasıl anlayacağım? Kayıt yenileme ne demek? Veremedim mi bu ingilizceyi?Caniko yazdı:Yarın 11:00' da açıklanacak.tugve234 yazdı:Ya ne olur bir söyleyin. Sınav sonuçları nereden öğreniyoruz. notlarımızı yani
SINAVNOT YAZIP BİR BOŞLUK BIRAK TC KİMLİK NUMARANI YAZ 8383'E gönder, notların mesaj olarak geliyor 1 tl ücreti var.