Sınav Sonuçları
Sınav Sonuçları
Sisteme sınav sonuçları bölümü eklenmiş. Tıklıyorum ama eski sonuçlar çıkıyor. Sizin de öyle mi? Kredi bilgisi de hatalı bence 217 olacakken 209 yazıyor.
Re: Sınav Sonuçları
Bende sınav sonuçlarına tıklıyorum aktif döneme ait sınav sonucunuz yoktur diye uyarı geliyor.Caniko yazdı:Sisteme sınav sonuçları bölümü eklenmiş. Tıklıyorum ama eski sonuçlar çıkıyor. Sizin de öyle mi? Kredi bilgisi de hatalı bence 217 olacakken 209 yazıyor.
Çalışıyorlar herhalde.Kaptan yazdı:Bende sınav sonuçlarına tıklıyorum aktif döneme ait sınav sonucunuz yoktur diye uyarı geliyor.Caniko yazdı:Sisteme sınav sonuçları bölümü eklenmiş. Tıklıyorum ama eski sonuçlar çıkıyor. Sizin de öyle mi? Kredi bilgisi de hatalı bence 217 olacakken 209 yazıyor.
Zorunlu ders sayısı sınavdan önce altıydı şimdi sıfır gözüküyor alt tarafta diploma notu ve diploma güvenlik no var sanırım mezun olacamKaptan yazdı:Bende sınav sonuçlarına tıklıyorum aktif döneme ait sınav sonucunuz yoktur diye uyarı geliyor.Caniko yazdı:Sisteme sınav sonuçları bölümü eklenmiş. Tıklıyorum ama eski sonuçlar çıkıyor. Sizin de öyle mi? Kredi bilgisi de hatalı bence 217 olacakken 209 yazıyor.

1 kredi için ek sınava girmek nedir ya. 1 soru fazla yapsam bitmişti bu iş.
Üniversite tercih sonuçlarını beklerken bu kadar stres yapmamıştım resmenodeon94 yazdı:1 kredi için ek sınava girmek nedir ya. 1 soru fazla yapsam bitmişti bu iş.

Benim sistemde hiç sonuçlar falan görünmüyo kredi bilgim bile yok
Çalışmadan dolayıdır. Yarın her şey düzelir.btlbtl yazdı:Benim sistemde hiç sonuçlar falan görünmüyo kredi bilgim bile yok
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Bende sorun yok mezunum ... 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Tebrikler...Dersatatürk yazdı:Bende sorun yok mezunum ...

Bende mezunum şükürler olsun Rabbime
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
cemre2013 yazdı:Bende mezunum şükürler olsun Rabbime

- foundreform
- Doçent
Aslında geçen dönem mezundun ama nasip bu dönemdeymiş Cemre.Tebrikler.cemre2013 yazdı:Bende mezunum şükürler olsun Rabbime
Sonuçlardan 1 gün önce sisteme girdiğimde mezuniyet incelemesi yazıyordu ve geçen dönemin sınav sonuçları yayınlanmıştı,bu gün sorun düzeldi.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015